Süperstar Orkestar  - UTSÅLT

Süperstar Orkestar drar åter in med en het fläkt från Balkan. Sju blåsare och en slagverkare gör sitt yttersta och ger allt till sista svettdroppen för att feststämningen ska höjas från maxad till total.

Süperstar Orkestar spelar Trubaci-musik, brassbandsmusik från Balkan. Det är en festmusik som oftast spelas av romska blåsorkestrar. Stilen präglas av sväng, hetta och rå kraft. Orientaliska toner och brassbandets energi blandas till en explosiv cocktail som brukar få upp en stor del av publiken  på dansgolvet omedelbart.

Süperstar Orkestar bildades redan 1997 och har hunnit med det mesta under åren. I vår har de mer på gång än någonsin. En ny skiva släpps och de är även aktuella i en SVT-serie om trubaci och bandets senaste och tredje resa till den berömda brassbandsfestivalen i Guca, Serbien.

Jens Edenhed, klarinett
Lars Ydgren, altsax

Magnus Hedenborg, trumpet
David Bryntesson, trumpet
Anton Grandert, tenortuba
Håkan Säfvestad, tenortuba
Göran Christensen, bastuba
Erik Nilsson, slagverk/bubanj

 

http://www.superstarorkestar.com


PUBLICERAD: 20151207


FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 19/2 2016
Kök & Bar

Denna kväll är det främst stående publik i lokalen. Därför kan vissa sittplatser få skymd sikt när konserten drar igång.

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Bordet håller vi fram till 1 timme före konsertstart. Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150