Bild på Välkommen!

Välkommen!

Faschings Vänner är en ideell förening som är en av två ägare till jazzklubben Fasching.
Vänföreningens främsta syfte är att stödja verksamheten på Fasching samt genomföra olika events för våra medlemmar.

Lär känna din vänförening genom att läsa mer om oss i menyn. Du finner mycket information kring ditt medlemskap under ”Vanliga frågor & svar”. Maila till medlem@faschingsvanner.se om du har frågor som du inte hittar något svar på.

VILL DU BLI MEDLEM – KLICKA HÄR
Enbart 250kr/år.

************************************************************************

”Jazz är mer än något vi konsumerar, det är en livsstil”

Det säger Andrea Wester som på årsmöte den 31 mars valdes in i Faschings Vänners  styrelse. Ett mycket välkommet tillskott – vi ser fram emot att få ta del och hjälp av Andreas kunskaper för att utveckla vänföreningen!

Andrea har en examen från Berghs School Of Communication och driver ett nystartat företag inom kreativ och strategisk kommunikation, där hon hjälper små företag att få publicitet och växa. I Faschings Vänners styrelse vill hon bidra med att öka antalet ungas engagemang genom medlemskap i Faschings Vänner och visa på att jazz är mer än något vi konsumerar, det är en livsstil.

Nu är planerna i full gång för att lansera en ny hemsida för Faschings Vänner, skapa en ny grafisk profil och sprida information om vänföreningen i sociala medier som Instagram och Facebook.

Emil Breman fortsätter att göra tummen upp för Faschings Vänner och omvaldes som ordförande. Han kommenterade spontant: ”Det är en ära att få vara ordförande i ytterligare ett år. Ett år som förhoppningvis innehåller mkt mkt mer livemusik!!”.

Ja, det hoppas vi verkligen och håller tummarna för att Fasching kan öppna igen efter sommaren. Till dess njuter vi av den vackra årstid som ligger framför oss, håller avstånd, umgås med förstånd och får förhoppningsvis ett par stick armen! Då har vi  gjort alla förberedelser för att kunna fylla konsertlokalen igen på Kungsgatan 63. Håll ut!

Läs mer om årsmötet/styrelsen på https://www.fasching.se/kontakt-styrelse/

https://www.faschingsvanner.se/styrelsen

************************************************************************

Grattis säger vi till Anna Högberg Attack som vinner årets Gyllene skivan med skivan Lena och till

 Peter Asplund som tilldelas JazzBrazz-stipendiet 2021! 

Läs allt om vinnarna i det rykande färska numret av Jazz/Orkesterjournalen!

https://orkesterjournalen.com/jazz-2-2021-ar-ute-och-gyllene-skivan-till-anna-hogberg-attack/;https://orkesterjournalen.com/jazzbrazz-stipendiet-2021-tilldelas-peter-asplund/

************************************************************************

Så länge Fasching håller stängt, vill vi med lottens hjälp belöna medlemmar som fortsätter att ge sitt stöd till Fasching genom medlemskap i Faschings Vänförening.

Och nu har vi nöjet att låta trumvirvlarna 🎶 🥁 och trumpetfanfarerna 🎶 🎺 ljuda igen – denna gång för mars månads vinnare! HJÄRTLIGT GRATTIS TILL VÅRA 3 VINNARE!

Boken Fasching – The Finest Live Jazz Since 1977 vanns av  Rose-Marie Widén i Bandhagen.

Presentkort à 200 kr till Fasching vanns av Håkan Karp i Skogstorp och Catarina Svensson i Stockholm

Nästa lotteridragning gäller de medlemmar som betalar sin avgift under april månad – tack för att du gör det!

************************************************************************