Bild på Välkommen!

Välkommen!

Vänföreningens sajt är nu integrerad i Faschings webbsida! På samma webb kan du nu läsa både Faschings konsertprogram och besöka Faschings Vänners sida för att se vad som är på gång i vänföreningen. Klicka runt på de olika rubrikerna och lär känna din vänförening. Ny sidorubrik är ”Vanliga frågor & svar”, läs och skriv till medlem@faschingsvanner.se om du har frågor som du inte hittar på sidan.

Bli medlem: klicka här

************************************************************************

Bästa presenttipset!
Letar du efter gåvor till bemärkelsedagar av olika slag? Varför inte ge bort en medlemskap i Faschings Vänner – en present som varar ett helt år!

Kontakta medlem@faschingsvanner.se och meddela vem gåvomottagaren är så skriver vi ut ett medlemskort och skickar till dig i ett brev.

************************************************************************

Nytt år – välkommen till nya vänkvällar Fasching! 

Onsdag 22/1 kl 20:00 Daniel Karlsson Trio. Medlemspris för entré och kvällens Good Bait 350 kr. Denna kraftfulla och belönade trio – Jazzkatt, Gyllene Skiva, Grammis – kommer till Fasching med nya albumet Fuse Number Eleven.

Daniel Karlsson piano, Fredrik Rundqvist trummor, Christian Spering bas.

 

Tisdag 28/1 kl. 20:00 Sigurdardóttir/Schultz. Medlemspris för entré och kvällens Good Bait 335 kr. Nylonsträngad gitarr och flygel klingar väldigt fint tillsammans och blev utgångspunkten till en ny skiva där Anna Gréta Sigurðardóttir och Max Schultz möts i nordisk jazz, lyrisk och öppen för spontanitet, improvisatoriskt samspel samt vacker intimitet. Anna Gréta Sigurðardóttir piano (Faschings Vänners stipendiat 2018), Max Schultz gitarr, Joakim Milder saxofoner, Christian Spering bas, Magnus Gran trummor.

************************************************************************

Vänkvällarna är en bekväm förmån för dig som medlem – vi bokar bord och beställer en Good Bait som är kökets speciella middag för vännerna. Det enda du behöver göra är att anmäla till dig senast 3 dagar före konsertdatum – men helst med vändande post eftersom matplatserna är begränsade – anmäl dig till Eva Kubatzki, eva.kubatzki@hotmail.se eller sms/mobil 073-1431030. Du är välkommen att bjuda med en gäst som betalar ordinarie entrépris, men äter och dricker till vänpriser. Entrén betalas i kassan vid ankomst, mat och dryck betalas vid bordet. Vi bekräftar din anmälan och vi ber alla vara på plats kl 18:30. Vid förhinder, meddela Eva så snabbt som möjligt. Representanter för styrelsen finns på plats med en deltagarförteckning och gör sitt bästa för att alla ska trivas! 

 

Kommande vänkvällar som du redan nu är välkommen att anmäla dig till:

Söndag 2/2 Claire Martin och Martin Sjöstedt Trio

Söndag 9/2 Marc Copland Trio

Onsdag 12/2 Dölerud/Johansson Quintet

Torsdag 20/2 Walter Lang Trio