VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Ugnsbakad hälleflundra med beurre rouge, confiterad rotselleri, rökt forellrom och kokt potatis| 325 kr
Baked halibut with beurre rouge, smoked celeriac confit, smoked trout roe and boiled potatoes | 325 kr
Lammrostbiff med sauce bordelaise, karameliserad beta och en potatis-
och getostkaka | 345 kr
Lamb roast beef with sauce bordelaise, caramelized beetroot and a potato cake with goat cheese | 345 kr
Risotto med ostronskivling, brynt smör, mejram och vintertryffel | 265 kr
Risotto with oyster mushroom, browned butter, marjoram and winter truffle | 265 kr
Cassoulet med majskyckling och saucisse de Toulouse, tomat, vitt vin, vita bönor och rostad potatis | 285 kr
Cassoulet with corn fed chicken and saucisse de Toulouse, tomato, white wine, white beans and roast potato | 285 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Mandarinbavaroise med bakad mörk choklad, smörkolacréme och lakrits- maräng | 145 kr
och lakrits- maräng | 145 kr
Mandarine bavaroise with baked dark chocolate, butterscotch cream and licorice meringue| 145 kr
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr