Kök och Bar

Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du allergier eller frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Sikromstoppad skagenröra på rostat levainbröd
Prawns à la Skagen with roe and levain toast
135 kr

Charkplanka
Platter of charcuteries
145 kr

Kvällens soppa hel/halv
Soup of the day
110/155 kr

 

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Gremolatamarinerad lammrostbiff med chèvrecrème, rödvinssås
och jordärtskockschips samt örtrostad potatis
Gremolata marinated lamb roast beef with chèvre crème, red wine sauce and
jerusalem artichoke crisps and herb roasted potatoes

335 kr

Ugnsbakad långa med blåmusselvelouté, rödräka, basilika och grädde
White ling with blue mussel velouté, red prawn, basil and cream
295 kr

Pasta Rigatoni Romani med Karljohansvamp, svartkål, brynt smör, sommartryffel och ädelost
Pasta Rigatoni Romani with porcini mushrooms, black cabbage,
browned butted, truffle and blue cheese

185 kr

 

DESSERTER / DESSERTS

Kompott på höstäpplen med brynt smörkolaglass och kanelkaramellcrunch
Compote of autumn apples with browned butter fudge ice cream
and cinnamon caramel crunch

115 kr

Chokladtryffel
Chocolate truffle 
35 kr

Ostplanka
Cheese platter 
145 kr

Konsertmeny
Preorder our concert menu when you buy your tickets

Sikromstoppad skagenröra på rostat levainbröd
Prawns à la Skagen with roe and levain toast

Gremolatamarinerad lammrostbiff med chèvrecrème, rödvinssås
och jordärtskockschips samt örtrostad potatis
Gremolata marinated lamb roast beef with chèvre crème, red wine sauce and
jerusalem artichoke crisps and herb roasted potatoes

 

Förändringar kan förekomma beroende på leveranser!