Hyra Fasching

Söker du en alldeles särskild och unik lokal för din företagsfest eller planerar ni ett branschmingel med talare på scen? Du kanske letar efter en lokal för en större födelsedagsfest? Eller letar ni lokal för filminspelningar eller fotograferingar i scenmiljö? Fasching bjuder på en annorlunda miljö där lokalen andas New York-jazzklubb med tegelväggar och skön belysning. Här finns tre större barer, en scen, sittplatser i två våningar samt ljud- och ljusanläggning. Köket fixar det mesta och personalen är van vid att hantera små som stora sällskap.

Kontakta oss på info@fasching.se så svarar vi inom 1 arbetsdag.

Kapacitet

Lokalens maxkapacitet är 360 personer. För stående mingel rekommenderar vi en maxgräns på 300 personer. Vi kan placera upp till 110 personer sittande.

 Vilka tider kan man hyra?

Vi på Fasching kan erbjuda uthyrning dag som natt, vi är öppna för bokningar av frukostmingel, lunchevents, hel/halvdagskonferenser, middagssittningar och fest.

Vad kostar det?
Varje uthyrning är unik eftersom vi skräddarsyr det efter dina preferenser. Priset varierar beroende på tider, hur personalintensivt evenemanget är, samt vad man önskar äta och dricka. Kontakta oss med lite kort information om era önskemål så återkommer vi med en offert.

Vad erbjuder ni för mat och dryck?

Vi kan hantera allt från fika till trerätters. Mejla oss på info@fasching.se för specifikation med olika sorters menypaket och prisförslag. Vi hjälper dig även gärna att boka underhållning till ditt evenemang, oavsett om ni önskar ett jazztrio, ett funkband, eller en dj.

Hur vet jag om mitt datum är ledigt?
Fasching arrangerar över 250 spelningar om året. Vi hyr därför ut lokalen i mån av plats och sällan helger. Hör av dig till info@fasching.se för att se om just ditt datum är ledigt. Vi svarar inom 1 arbetsdag.

Jag vill ha ett evenemang som är öppet för allmänheten!

Om du vill ha ett evenemang som du vill att vi ska sälja biljetter till, så faller det under våra vanliga bokningar och vi ber dig då ta kontakta våra producenter thomas@fasching.se eller gavin@fasching.se