Hyra Fasching

Söker du en alldeles särskild och unik festlokal för din företagsfest eller planerar ni ett branschmingel med talare på scen? Du kanske vill hyra lokal för en större konferens? Eller letar ni en eventlokal för filminspelningar eller fotograferingar i scenmiljö? Oavsett vilket erbjuder Fasching en annorlunda miljö där lokalen andas New York-jazzklubb mitt i centrala Stockholm! Se bilder här

(Om din fråga gäller ett band som vill använda lokalen för en spelning så faller det under ordinarie verksamhet. Vi hänvisar då till våra producenter som sköter våra bokningar, gavin.maycroft@fasching.se och eric.birath@fasching.se)

Med tegelväggar, skön belysning och stora anpassningsmöjligheter för era behov är det en perfekt lokal för fest och andra privata event, men även som konferenslokal och till företagsevent. Här finns tre större barer, en scen, sittplatser i två våningar samt ljud- och ljusanläggning. Köket fixar det mesta och personalen är van vid att hantera små som stora sällskap.

Låter det som att Fasching kan passa till ditt evenemang? Skicka ett mail till uthyrning@fasching.se där du svarare på frågorna nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan! Vi svarar inom 3 arbetsdagar. (Dock kan det ta längre tid under sommaren)

  • Namn
  • Telefonnummer
  • Vilket datum är ni intresserade av att boka Fasching?
  • Vilket typ av event planerar ni att genomföra?
  • Uppskattat antal gäster
  • Vill ni ha vår hjälp att ordna med underhållning och/eller mat? Om ja, beskriv kortfattat både vad ni skulle vilja ha för typ av band samt vad ni vill äta.
  • Hålltider för eventet (starttid, eventuell servering av mat, underhållning, sluttid, osv.)

Här under hittar ni mer information om vår fina lokal. 

Kapacitet

Lokalens maxkapacitet är 360 personer. För stående mingel rekommenderar vi en maxgräns på 300 personer. Vi kan placera upp till 110 personer sittande.

Vilka tider kan man hyra?

Vi på Fasching kan erbjuda uthyrning dag som natt, vi är öppna för bokningar av frukostmingel, lunchevents, hel/halvdagskonferenser, middagssittningar och fest. 

Vi har huserat smyglyssningar för inbjuden publik, lunchdisco, 50/70/80-års fester, bröllop, och begravningskaffe. Ser du potentialen till en unik tillställning i våra lokaler så stödjer vi dig i din vision!

Vad kostar det?

Varje uthyrning är unik eftersom vi skräddarsyr det efter dina preferenser. Priset varierar beroende på tider, hur personalintensivt evenemanget är, samt vad man önskar äta och dricka. Kontakta oss med information om era önskemål så återkommer vi med en offert.

Vad erbjuder ni för underhållning?

Vi hjälper dig gärna att boka underhållning till ditt evenemang, oavsett om ni önskar en jazztrio, ett funkband, eller en dj. 

Vad erbjuder ni för mat och dryck?

Vi kan hantera allt från fika till trerätters. Längst ner på denna sida hittar ni några menyförslag, men ni kan även kontakta oss med era önskemål så återkommer vi med menypaket och prisförslag. 

Hur vet jag om mitt datum är ledigt?

Fasching arrangerar över 250 konserter om året och vi bokar med 6-10 månaders framförhållning, det kan dock finnas datum tillgängliga även med kort varsel. Vi hyr ut lokalen i mån av plats och sällan torsdag-lördag. Kontakta oss så kikar vi på vad som är möjligt.

Jag vill ha ett evenemang som är öppet för allmänheten!

Om du vill ha ett evenemang som du vill att vi ska sälja biljetter till, så faller det under våra vanliga bokningar och vi ber dig då ta kontakta våra producenter: thomas.wingren@fasching.se och gavin.maycroft@fasching.se

Skicka ett mail till uthyrning@fasching.se om ni vill veta mer!

Menyförslag

Nedanstående förslag kan ses som en utgångspunkt, vi skräddarsyr gärna er meny enligt era önskemål

Tre sorters canapéer för mingel
Skagenröra med forellrom, bresaola med basilikacreme, brillat savarin med havtornsmarmelad

3-rätters
Lättrökt röding med avocadocrème, chiliolja och forellrom
Gremolatamarinerad lammrostbiff med chèvreknyte, rödvinssås, jordärtskockschips och örtrostad potatis
Pannacotta på vit choklad, havtorn och sockerkakskrutonger

Vegetarisk buffé
Rotfruktsgryta med svamp och pärllök (vegan)
Getostgratinerad gulbeta med äppelsirap och solrosfrön
Vegansk Laab Moo med chilimayo (vegan)
Ljummen sötpotatis- & bönsallad med koriander och sotad majs (vegan)
Levainbröd med rostad paprikaröra

Buffé
Långbakad flankstek med rökt märg, rödvinssky & jordärtskockspuré
Varmrökt laxfilé med vitlök & basilikafraiche
Majskyckling bourguignon med lök, champinjoner & varmrökt sidfläsk
Sallad på örtrostade rotfrukter
Två sorters dessertost med frukt, kex och havtornsmarmelad
Levain med vispat brynt smör

Dryck offereras separat