Bild på Peter Asplund – The Christmas Feeling

Peter Asplund – The Christmas Feeling

The Christmas Feeling är julvarianten av Peter Asplunds ”BIG BAND SHOW” Nya, fräscha arrangemang på både amerikanska och svenska julklassiker framförs av Asplund med fullt storband och gästerna Isabella Lundgren, Vivian Buczek, Anna Jalkéus. Kort och gott; Peter Asplund Big Band Show – The Christmas edition!

”Peter Asplund har en alldeles självklar förmåga att fånga en publik. Oavsett han kreerar rollen som cool crooner eller när han osäkrar trumpeten och avlossar en armada av välformulerade fraser, för att i nästa ögonblick övergå till ett underbart melodiöst och varmt balladspel. Det är uppenbart att han vill roa och underhålla, men också leverera jazzmusik som är både mustig och intrikat.”
– Leif Domnérus, Orkester Journalen

Saxar: Magnus Blom, Johan Alenius, Klas Toresson, Magnus Dölerud, Fredrik Lindborg
Trumpeter: Fredrik Oscarsson, Jocke Wickström, Jonne Bentlöv, Axel Berntzon
Tromboner: Magnus Svedberg, Dicken Hedrenius, Michael Rörby, Kent Olandersson
Piano: Filip Ekestubbe
Bas: Fredrik Jonsson
Trummor: Johan Löfcrantz Ramsay
Artister: Isabella Lundgren, Vivian Buczek, Anna Jalkéus, Peter Asplund

Peter Asplund spelar tre konserter denna dag

Kl 13 (dörrar öppnar kl 12) Konsert slut 14.30
Kl 16 (dörrar öppnar kl 15) Konsert slut 17.30

Kl 20 (dörrar öppnar kl 18)

Du som har biljett till de tidiga konserterna ombeds lämna ditt bord senast vid angiven tid för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, vänligen mejla bord@fasching.se