Bild på STOCKHOLM JAZZ STREAM: MARTIN HEDEROS / EMIL STRANDBERG DUO

STOCKHOLM JAZZ STREAM: MARTIN HEDEROS / EMIL STRANDBERG DUO

JUST NU: Tyvärr nås vi av besked att Sarah Riedel måste ställa in sin medverkan ikväll pga sjukdom. Istället kommer kvällens konsert bli Martin Hederos / Emil Strandberg Duo.

 

Nu släpper vi 30 exklusiva biljetter till konserten med Sarah Riedel och Martin Hederos. Varje sällskap kommer att få sitt eget bort långt från övriga gäster. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. Detta kan inte ändras senare och borden får ej flyttas. Enklare mat kommer att finnas till beställning.

Med premiär på fredag 27/3 kommer vi under namnet Stockholm Jazz Stream regelbundet att livesända konserter via Faschings sida på Facebook samt på respektive konsertsida. Tittare uppmanas att lämna donationer som går till Fasching som i sin tur betalar musikerna. Förslag på donation är 100kr, men vi har naturligtvis ingen övre gräns

Swish: 123 061 08 24
Paypal: https://www.paypal.me/faschingjazz

Ditt swishade bidrag redovisas som biljettintäkter inkl 6% moms.

Tröstlåtar

Martin Hederos och Sarah Riedel möts i en exklusiv konsert särskilt skapad för denna kväll. De kommer att bjuda på ett knippe ”Tröstlåtar”, omsorgsfullt utvalda och utmejslade. ”Vi har valt ut några älskade guldkorn, spritat händerna och repat på Martins veranda. Vi hoppas att musiken ska värma i denna tid av tålamod, prövning och ensamhet.” säger Sarah och Martin.

Sarah Riedel och Martin Hederos samarbetade senast 2016 när de tillsammans gjorde albumet ”Genom natten”, som belönades med både fina recensioner, Manifest- och Grammisnomineringar. På varsitt håll är de ständigt aktuella i olika sammanhang. Martin Hederos  är och har varit medlem i grupper som The soundtrack of our lives, Tonbruket, Fire!Orchestra och Hederos/Hellberg. Han har samarbetat med en rad artister, så som Nino Ramsby, Ane Brun, Anna Ternheim, Nina Persson, Stefan Sundström och Lena Willemark. Sarah Riedel var under våren 2020 aktuell på Dramaten, där hon medverkade i succéföreställningen ”Får jag vara med?” som hon skapat tillsammans med Stina Wirsén och Anna Vnuk. Hon har dessförinnan släppt en rad skivor, bl.a med tonsättningar av nyligen framlidna Kristina Lugn och samarbetat och sjungit med bl.a Nicolai Dunger, Loney Dear, Kungliga Hovkapellet, Norrbotten Big Band, Bohuslän Big band och Musica Vitae. 2013-2017 var hon musikchef och artist in residence på Kulturhuset Stadsteatern.

Stockholm Jazz Stream kl20:00!

Martin Hederos / Emil Strandberg Duo

Martin Hederos – Piano, Fiol, Keyboard
Emil Strandberg – Trumpet

Föreslagen donation 100kr
Swish: 123 061 08 24
paypal.me/faschingjazz

Posted by Fasching on Wednesday, June 10, 2020