Bild på Club Mambo

Club Mambo

Club Mambo är en återkommande salsaklubb med både liveartister och DJs. Dansmusik med rötter i Latinamerika och Nueva York förvandlar hela Fasching till ett kokande dansgolv på dessa kvällar. En upplevelse utöver det vanliga.
Live på scen:

Beat Company består av sju musiker från olika länder, bakgrunder och genrer, som har Stockholm som gemensam bas. Här föds detta färgstarka unika sound där kubanska son-klassiker blandas med egenkomponerat material med afro-latinamerikanska rytmer från bland annat Brasilien, Peru och Uruguay, svensk jazz, allt med en touch av skandinavisk precision och där improvisation har en självklar plats.

Beat Companys styrka och grundpelare är rytm, och och därifrån byggs det upp musicerande. Eftersom samtliga är kvinnor fyller Beat Company ett tomrum inom worldmusic. En grupp av professionella musiker, som har roligt tillsammans, bidrar med sina olika erfarenheter och kunskaper. När Beat Company står på scen vill dom att publiken ska känna sig inkluderad och avslappnad. Att de även kan inspirera andra kvinnor att spela musik eller ta för sig mer i mansdominerade sammanhang är viktigt för medlemmarna. Visionen är att föra latinamerikanska rytmer vidare, men också skapa ny mark.

Agnes Darelid – trombon,
Lisa Löwgren – bas & sång,
Therese Holgesson – piano,
Maria Olsson – slagverk,
Caroline Schröder – sång & gitarr,
Natalie Knutzen – sång, gitarr & tres,
Liliana Zavala – sång & slagverk

DJ Walter & DJ Monserrat håller igång dansgolvet resten av kvällen. Kom och dansa så skorna ryker!