Bild på Club Global Groove

Club Global Groove

Välkommen till Stockholms hetaste festkväll med musik från båda sidor av Atlanten, blandat med elektroniska beats! DJ-pionjärerna Masaya från Guatemala och Macuxiva från Brasilien bjuder in publiken till Global Groove – en exklusiv blandning av cumbia, brazilian fusion, balkan, global-bass, karibiska rytmer, arabic-trap, latin and afro-house, soul, electro-swing, med mera. Det blir en kulturell upptäcktsfärd över kontinenter och en energifylld dansfest!

För dig som längtar efter autentiska musikupplevelser som spänner över rytmer från Latinamerika, Brasilien, Mellanöstern, Balkan, Karibien, Asien, Medelhavet till all rikedom från mamma Afrika. Vi utlovar en musikalisk mosaik som är lika oförutsägbar som den är förtrollande, en plats där du kan dansa till världens puls och uppleva det oväntade.

Global Groove skapades på Södra Teatern 2010 för en kulturälskande och festande publik. Masaya har sen dess rest och spelat i Stockholm och världen runt. Macuxiva är skaparen till den legendariska Favela Viking Klubb, och andra spännande och framgångsrika klubbar i Stockholm som Ethnosphere och Awaken Klubb. Två musikambassadörer med en unik förmåga att skapa stämningar som ingen annan.

En fredag i månaden 23:30 till 04:00 förvandlas Fasching till en smältdegel av kulturer, en plats där du kan släppa alla bekymmer och bara vara i nuet, dansa till rytmen av världen!

Förvänta dig det oväntade! Ge dig ut på denna resa!