á la Carte

MENY

FÖRRÄTTER

Lätthalstrad hälleflundra med salsa verde, aioli på confiterad vitlök och surdegscrunch | 195 kr

Inkokt rotselleri med hasslenötter, brynt smör, äggcrème och fårost | 185 kr

Charkplanka | 175 kr

Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr

Råbiff på hällhalstrad biff, sobrasadamajonnäs, rökt cheddar, basilika och rökt Malabarpeppar | 195 kr

VARMRÄTTER

Säsongens fångst från havet med musslor, ’nduja, svart citron, rökt grädde och potatis | 345 kr

Helgrillad entrecôte med majscrème, het tomatsallad, rödvinssky och rökt märg med rostade potatis | 325 kr

Risotto med grillad paprika, kronärtskocka, parmesan, marconamandel, mynta och sherry vinaigrette  | 265 kr

Nattbakat högrev med rödvinsbarbequesås, dillpicklad gurka och tryffelmac’n cheese  | 295 kr

Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr

DESSERTER

Fattiga riddare med clavadosflamberade äpplen, vaniljgrädde och kanel | 145 kr

Chokladtryffel | 45 kr

Ostplanka | 175 kr

Dagens sorbet eller glass | 95 kr