Bild på Bird’s Nest

Bird’s Nest

Publika konserten är inställd. Enbart streaming 15/12 via Faschings Facebooksida.

Konserten genomförs i samarbete med Laila och Charles Gavatins stiftelse för Jazzmusik.

Bebop när den är som bäst!

Den här nya sextetten har gått samman för att spela musik i gränslandet mellan swing och bebop av bland andra Bud Powell, Tadd Dameron och Don Byas. Intrikata och lekfulla låtar från tiden innan bebop blev studiematerial för doktorsavhandlingar. Sväng garanteras!

Dwayne Clemons trumpet,
Amanda Sedgwick altsax,
Dicken Hedrenius, trombon
Carl Orrje, piano,
Björn Lundén, bas
Mattias Puttonen, trummor

För att anpassa oss till de allmänna riktlinjerna kommer Fasching i oktober, och framåt, att tillämpa ny modell för biljettbokningar. Biljettbokningarna gäller enbart sittplatser vid bord och inte per person som tidigare. Du kan välja mellan bord för 4, 2 och 1 person. Vi kommer inte att kunna erbjuda bokningar med medlemsrabatter till Faschings vänner eller FSJ men utlovar en finfin överraskning vid bordet vid uppvisande av ett av ovanstående medlemskort.
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller antalet personer i publiken samt avstånd mellan sällskap. Vi vidtar även sanitära åtgärder såsom att sprita bord och allmänna utrymmen mellan konserterna denna kväll för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.