Bild på Ulf & Eric Wakenius – Father And Son

Ulf & Eric Wakenius – Father And Son

Konserten streamas på Faschings Facebooksida

De är det nya inom gitarrduo-världen. Nu kommer far och son, Ulf och Eric Wakenius till Fasching med sitt unika sound och sin platta ”Father and Son” (ACT) som kom ut 2017. Orkesterjournalen beskriver dem som ”två oerhört drivna och tekniskt avancerade gitarrister som här möts och snarare sufflerar varandra än duellerar”.

Ulf Wakenius har samarbetat med storheter som Oscar Peterson, Pat Metheny, Herbie Hancock och Youn Sun Nah bland andra.

Far och son gitarrist vågar ge varandra utrymme att briljera i virtuosa improvisationer samtidigt som duon kan spela i unison samtidighet. (Lira)

Ulf Wakenius – gitarr
Eric Wakenius – gitarr & sång

 

För att anpassa oss till de allmänna riktlinjerna kommer Fasching i oktober, och framåt, att tillämpa ny modell för biljettbokningar. Biljettbokningarna gäller enbart sittplatser vid bord och inte per person som tidigare. Du kan välja mellan bord för 4, 2 och 1 person. Vi kommer inte att kunna erbjuda bokningar med medlemsrabatter till Faschings vänner eller FSJ men utlovar en finfin överraskning vid bordet vid uppvisande av ett av ovanstående medlemskort.
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller antalet personer i publiken samt avstånd mellan sällskap. Vi vidtar även sanitära åtgärder såsom att sprita bord och allmänna utrymmen mellan konserterna denna kväll för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.