Bild på STREAM: BERNHOFT

STREAM: BERNHOFT

Nu startar Fasching upp ett samarbete med livestreamplattformen Doors och börjar därmed även sälja biljetter till sina direktsända konserter. Du köper biljett via biljettknappen och ser konserten via den länk som du får skickad till dig efter betalning. Observera att denna konsert enbart går att se i direktsändning och ENBART I SVERIGE, så var redo!

Den mångsidige Bernhoft – gitarrist, låtskrivare, artist från Oslo, Norge är äntligen tillbaka med sitt distinkta och tidlösa sound. Nu är han aktuell med sitt femte studioalbum ”Dancing on my knees” som släpps i slutet av september och i samband med det ger han sig ut på en soloturné runt om i Europa och landar då även på Fasching för att spela låtar från både den nya plattan men även gamla favoriter!

Bernhoft startade sin solokarriär 2008 då han släppte sitt album Ceramik City Chronicles som direkt gick upp på en topplats på de norska listorna. De senaste åren har han även blivit ett hett namn internationellt och gästat både Conan O’Brien och Ellen DeGeneres Show. Hans album hyllas numera världen över och hans turnéer är slutsålda. Albumet Islander som kom 2014, är bland annat inspirerad av svensk pop och Stevie Wonder banbrytande soul och fick en GRAMMY-nominering för årets bästa R&B-album.