Bild på STOCKHOLM JAZZ STREAM: JOEL LYSSARIDES

STOCKHOLM JAZZ STREAM: JOEL LYSSARIDES

JUST NU: Nu släpper vi 30 exklusiva biljetter till konserten med Joel Lyssarides. Varje sällskap kommer att få sitt eget bort långt från övriga gäster. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. Detta kan inte ändras senare och borden får ej flyttas. Enklare mat kommer att finnas till beställning.

OBSERVERA ATT BILJETTER KÖPTA TILL DEN ORDINARIE KONSERTEN HAR FLYTTATS TILL 22/9 OCH GÄLLER INTE DENNA KVÄLL.

 

Med premiär på fredag 27/3 kommer vi under namnet Stockholm Jazz Stream regelbundet att livesända konserter via Faschings sida på Facebook samt på respektive konsertsida. Tittare uppmanas att lämna donationer som går till Fasching som i sin tur betalar musikerna. Förslag på donation är 100kr, men vi har naturligtvis ingen övre gräns

Swish: 123 061 08 24
Paypal: https://www.paypal.me/faschingjazz

Ditt swishade bidrag redovisas som biljettintäkter inkl 6% moms.

Joel Lyssarides har kommit att bli ett av Sveriges hetaste jazznamn och har jämförts med både Esbjörn Svensson och Jan Johansson. På kort tid har han hunnit med att släppa två hyllade album. Debutalbumet “Dreamer” (Naxos/Prophone) blev år 2018 som enda jazzalbum utsett till ett av Sveriges bästa album – alla kategorier – av P1. En vecka efter releasen av uppföljaren “A Better Place” som släpptes förra året, belönades Joel med utmärkelsen “Årets Musiker” av P2 Jazzkatten. Lyssarides har sedan tidigare erhållit det i sitt slag helt unika Jan Wallander-priset som bland annat gav honom en helt ny Steinway-flygel.

Musiken på albumen har beskrivits som filmisk. Lyssarides själv nämner att han influeras av alltifrån klassiska kompositörer såsom Chopin, Scriabin och Rachmaninoff till Grekisk rembetika och jazzpianister såsom Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba och Chick Corea. Tillsammans med sina medmusiker Niklas Fernqvist och Rasmus Blixt skapar trion ett helt eget musikaliskt universum med utgångspunkt i Lyssarides egna kompositioner.

BILJETTER KÖPTA TILL DEN ORDINARIE KONSERTEN SOM SKULLE ÄGA RUM HAR FLYTTATS TILL DET NYA DATUMET 22/9.

Stockholm Jazz Stream kl20:00!

Joel Lyssarides Trio

Joel Lyssarides – Piano
Niklas Fernqvist – Kontrabas
Rasmus Blixt – Trummor

Föreslagen donation 100kr
Swish: 123 061 08 24
paypal.me/faschingjazz

Posted by Fasching on Saturday, June 13, 2020