Bild på Räfvens julfest

Räfvens julfest

Räfven bjuder traditionsenligt in till alternativt julfirande i kärlekens och mångfaldens tecken! För sjunde året i rad samlas vi på Fasching kring julens budskap om öppenhet, kärlek och gemenskap, med (sitt-)dans, svett och glögg. Ta med släkt och vänner och kom som ni är!
Musikerkollektivet Räfven bildades i Göteborg 2003. De har under sina sjutton år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som ett oemotståndligt liveband och deras hämningslösa folkpunk har även vunnit stor publik internationellt. Räfven är gränslösa, precis som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter.

Martin Nurmi – Saxofon
Jonas Lundberg – Gitarr
Loke Nyberg – Fiol
Daniel Wejdin – Tambura
Johan Wejstål – Dragspel
Rasmus Blanck – Kontrabas
David Fraenckel – Trombon
Per Svenner – Slagverk

Räfven kommer att göra 2 separata konserter denna dag

Konsert nr 1
På scen kl 18 (dörrar öppnar kl 17)
Konsert nr 2
På scen kl 21 (dörrar öppnar kl 20)

Du som har biljett till den tidiga konserten på fredagen ombeds lämna ditt bord senast 19.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, eller om du vill sätta ihop två bokningar till ett bord, vänligen mejla bord@fasching.se