Bild på Oddjob

Oddjob

P.G.A RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER HAR KONSERTEN MED ODDJOB FLYTTATS TILL 3/10. KÖPT BILJETT GÄLLER.

Under två decennier har de hyllats av publik och kritiker för album och konserter både på hemmaplan och ute i världen. Oddjob tar ständigt nya grepp om jazzen och är aldrig rädda att utforska nya uttryck, med inspiration till sin musik
i allt från dalkullekulningar till Clint Eastwood-filmmusik. För att inte nämna det rosade barnprojektet Jazzoo som bland annat belönats med det prestigefyllda Grand Prix Du Disque i Frankrike.

Att allt Oddjob tar sig för blir guld bevisas inte minst med de tre Grammisar och Manifestpriset som de kammat hem för sina skivor.

Musiken står ständigt i förnyelse, och deras musik är alltid Oddjobsk: spännande, innovativ, inåtriktad, utåtriktad, med ett kokande sväng och ett telepatiskt samspel utöver det vanliga.

Efter att ha släppt tre temaskivor, senast en Weather Report-hyllning, återvänder nu Oddjob med albumet ”Kong” – med helt och hållet egenkomponerad musik, för första gången på över 10 år. Skivan har dessutom blivit nominerad till både Manifest och Grammis 2020!

Peter Forss – bas
Per ”Ruskträsk” Johansson – saxofoner
Goran Kajfeš – trumpet
Daniel Karlsson – klaviaturer
Lars Skoglund – trummor