Bild på Oddjob

Oddjob

 

Denna kväll utgörs av två separata konserter, kl 16 (dörrar 15) och kl 20 (dörrar 18) med 50 exklusiva biljetter till vardera konsert. Klicka på köp biljett-knappen för att komma till respektive konsert

 

Under två decennier har de hyllats av publik och kritiker för album och konserter både på hemmaplan och ute i världen. Oddjob tar ständigt nya grepp om jazzen och är aldrig rädda att utforska nya uttryck, med inspiration till sin musik
i allt från dalkullekulningar till Clint Eastwood-filmmusik. För att inte nämna det rosade barnprojektet Jazzoo som bland annat belönats med det prestigefyllda Grand Prix Du Disque i Frankrike.

Att allt Oddjob tar sig för blir guld bevisas inte minst med de tre Grammisar och Manifestpriset som de kammat hem för sina skivor.

Musiken står ständigt i förnyelse, och deras musik är alltid Oddjobsk: spännande, innovativ, inåtriktad, utåtriktad, med ett kokande sväng och ett telepatiskt samspel utöver det vanliga.

Efter att ha släppt tre temaskivor, senast en Weather Report-hyllning, återvänder nu Oddjob med albumet ”Kong” – med helt och hållet egenkomponerad musik, för första gången på över 10 år. Skivan har dessutom blivit nominerad till både Manifest och Grammis 2020!

Peter Forss – bas
Per ”Ruskträsk” Johansson – saxofoner
Goran Kajfeš – trumpet
Daniel Karlsson – klaviaturer
Lars Skoglund – trummor

—–

Denna kväll utgörs av två separata konserter, kl 16 (dörrar 15) och kl 20 (dörrar 18) med 50 exklusiva biljetter till vardera konsert.

 

Du som har biljett till den tidigare konserten ombeds lämna ditt bord senast 17.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, vänligen mejla bord@fasching.se

Konserten kl 20 streamas även på Faschings Facebooksida, klicka här.