Bild på Liv Warfield

Liv Warfield

Liv Warfields super powersoul inkarnerar Tina Turner, Sade och James Brown. Under flera år var hon en del av Prince’s New Power Generation, och har en framträdande plats på hans postumt utgivna Welcome 2 America (2021). Hon har även samarbetet med Lionel Richie och andra stora världsartister. Warfields scennärvaro är unik, ingen show är den andra lik!

Warfield växte upp i en kyrklig miljö som endast accepterade gospel. I smyg, när hennes föräldrar inte var i närheten, brukade hon sjunga Whitney Houston-låtar. Under sina första uppträdande var hon så nervös att hon sjöng med ryggen vänd mot publiken. Så småningom blev hon besatt av att uppträda och började bära peruker och kostymer. Idag levererar hon soulenergi härledd ur det främsta amerikanska kraftfältet.

2006 släppte hon själv sitt debutalbum ”Embrace Me” och gästade TV-program som Jimmy Fallon, Tonight Show med David Letterman och Jimmy Kimmel Live. Hon har erhållit en rad utmärkelser och hyllats för sina fenomenala framträdanden på North Sea Jazz, Lugano Estival Jazz, Pori Jazz, Nice Jazz och Black Sea Jazz Festival. Nu kommer denna soulstjärna tillbaka till Fasching i samband med att hon släpper nytt album till hösten!

Liv Warfield
Jay McK – Bas
Ryan Waters – Gitarr
Marlon Patton – Trummor
TBA – BGV