Bild på Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam Family Band

De har stigit som en raket sedan debuten för en handfull år sedan. Ett tungt och tajt band som imponerat stort både i Sverige och utanför dess gränser.

LLFB fann bluesen och gjorde den till sin egen. Kryddad med roots-rock´n´roll.  De har prisats utav såväl publik som kritiker för förmågan att tänja på dess gränser.  De gjuter nytt liv i den, men med den blå kärnan ständigt närvarande. Lisas röst har kraft och driv, men även en känslighet som ger en musik full av reliefer.

I ryggen har hon Fredrik, Matte, Johan, och Patrik – ett svängpaket instrumentalister, som lyhört lyfter fram skapelsen, Som till största delen består av egna alster av hög kvalitet. Med en och annan klassiker i egen tappning.
Lisa Lystam family band är en helhet med fart, energi, och spontanitet på scenen.

Lisa Lystam family band kommer att göra 2 separata konserter denna dag

Konsert nr 1
På scen kl 16 (dörrar öppnar kl 15)
Konsert nr 2
På scen kl 20 (dörrar öppnar kl 18)

Du som har biljett till den tidiga konserten på lördagen ombeds lämna ditt bord senast 17.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, eller om du vill sätta ihop två bokningar till ett bord, vänligen mejla bord@fasching.se

Konserten kl 20 kommer livestreamas på Faschings Facebooksida