Bild på Johan Lindström Septett – STOCKHOLM JAZZ FESTIVAL 2020

Johan Lindström Septett – STOCKHOLM JAZZ FESTIVAL 2020

Är konserten redan utsåld? Misströsta ej! Håll koll på eventuella ändringar i förhållningsregler från Folkhälsomyndigheten och regering. Ändras 50-personersregeln för publika evenemang så kommer vi att öppna upp för fler platser på våra konserter!

Johan Lindström är utan tvekan en av Sveriges mest eftertraktade musiker och kompositörer. Dels han är känd som gitarrist & pedal steel gitarrist och dels är han känd som producent som ofta lyckas plocka fram oanade musikaliska guldklimpar hos artister som de inte hade en aning om fanns. Rebecka Törnqvist, Elvis Costello, Ane Brun, Freddie Wadling, Totta Näslund, Titiyo och Anna Ternheim är bara några i raden av alla artister Johan Lindström samarbetat med.

I jazzvärlden är han kanske mest känd som kompositör medlem i fyrfaldigt grammisbelönade Tonbruket och med egna bandet Johan Lindström Septett. Bandet tilldelades P2:s Jazzkatten 2019 för årets grupp och nu inför spelningen på Fasching och Stockholm Jazz Festival utlovas det ny spännande musik och det ryktas även om att ett album är på gång.

Johan Lindström – gitarr, pedalsteel
Jonas Kullhammar – sax
Jesper Nordenström – keyboards
Per ”Texas” Johansson – sax, klarinett
Mats Äleklint – trombon
Torbjörn Zetterberg – kontrabas
Konrad Agnas- trummor