Bild på Isabella Lundgren 

Isabella Lundgren 

Vi har varit tvungna att återbetala vissa biljetter till denna konsert pga rådande restriktioner som inte tillåter lika många personer inne i våra lokaler. Kolla din mejl och även skräppostkorgen om något har hamnat där. Om du INTE har fått ett mejl från oss så gäller dina biljetter. Mejla oss på info@fasching.se om du har frågor. Varmt välkommen!

Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon förmågan att trollbinda sin publik.

Nu är Isabella aktuell med albumet: ”Look for the Silver Lining”, en skiva med tidlösa, romantiska sånger från den Amerikanska Sångboken. Det är en skiva sorg och om hopp. Om den ovisshet och det lidande som ett mänskligt liv innehåller, men med en förtröstan över den mänskliga godheten.

”Den som har ett varför kan överleva nästan alla hur”, skrev filosofen Fredrik Nietzsche.
Jag har stått mitt i många hur som varit så smärtsamma att jag undrat om jag skulle komma ut på andra sidan.
Men det har jag gjort, varenda gång.
Fastän jag har varit så nära den gapande avgrunden.
Precis som så många före mig,
För mänskligheten är en särskilt uthållig art, som kan resa sig ur askan och förvandla det fruktansvärda till något vackert.

// Isabella, 2020 Stockholm

Till Fasching kommer Isabella tillsammans med sina vapendragare Carl Bagge, piano, Niklas Fernqvist, bas och Daniel Fredriksson, trummor, samt stråkkvartett under ledning av Daniel Migdal.

Isabella Lundgren har släppt flera kritikerrosade album i Sverige och i Japan, belönats med Orkesterjournalens Gyllene skivan 2015 och grammisnominerats. 2015 tilldelades Isabella också en jazzkatt som årets musiker under Sveriges Radios jazzkatten-gala och utöver detta har hon också tilldelats Monica Zetterlund-stipendiet, STIM-stipendiet, Louis Armstrong- och Anita O´day-stipendiet, Stockholms stads kulturstipendium och Gustaf Fröding-stipendiet.

2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Carl Bagge, piano,
Niklas Fernqvist, bas
Daniel Fredriksson, trummor,
stråkkvartett under ledning av Daniel Migdal