Bild på Isabella Lundgren  – en hyllning till Bob Dylan

Isabella Lundgren – en hyllning till Bob Dylan

P.G.A RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER HAR KONSERTEN MED ISABELLA LUNDGREN FLYTTATS TILL 1 & 2/11. KÖPT BILJETT GÄLLER.
Kära biljettköpare,
Som ni förstår är detta en svår tid för oss som arrangör. Vi har haft stängt sen mitten på mars och vi vet inte när vi får och kan öppna upp för publik igen. Vi får gå lite på tro, hopp och magkänsla när det kommer till vårt framtida program. Vi tror inte i skrivande stund att vi kommer kunna öppna i början av augusti så vi flyttar därför de konserter som ligger då till senare i höst. Kanske det kommer visa sig att vi behöver flytta konserterna ytterligare en gång, vem vet i dagsläget….
Du som kund har alltid rätt att få pengarna tillbaka för köpta biljetter ifall det nya datumet inte skulle passa dig eller konserten skulle bli helt inställd. Med detta i åtanke vill vill att du ska känna dig trygg med att köpa biljetter till övriga evenemang under hösten också. Det kommer en tid efter corona, en tid då vi kan gå på konsert med våra vänner, höja ett glas ihop och skåla för att denna märkliga tid är till ända. Vi längtar dit. // Eric Birath, VD FASCHING

 

——

Isabella Lundgren räknas som en av Sveriges främsta jazzsångerskor. Hennes skiva ”Somehow Life Got in the Way” belönades med OrkesterJournalens Gyllene skivan 2015 och albumet ”Where is Home” blev grammisnominerad 2016. 2015 tilldelades Isabella en jazzkatt som årets musiker under Sveriges Radios Jazzkattengala. Isabella Lundgren är utöver sin musikaliska karriär teologistudent på teologiska högskolan i Stockholm. Med detta djup i hennes konstnärskap och berättande, förenad med gruppens breda musikaliska erfarenhet och riktning, har de något alldeles speciellt att dela med sin publik.

Denna gång kommer de till Fasching med sin nya platta – en hyllning till Bob Dylan. Så här säger Isabella själv om skivan: ”Bob Dylan är, både som människa och musiker, en spännande kombination av traditionalist och innovatör. Allt han har gjort är tydligt sprunget ur det som kommit innan, han hyllar och förvaltar sina idolers arv, och han erkänner ödmjukt att han blivit den han är på grund av alla de som fattat pennan, greppat gitarren och tagit ton innan han gjorde det. Men han har samtidigt aldrig gjort avkall på sin egen individualitet. Så fort någon trott sig ha förstått eller definierat honom, har han gått åt motsatt håll. För att han är rebell? För att han är barnslig? För att han inte kan bestämma sig? Nej. För att han är en sökande och fullkomligt orädd människa. Så vill jag också vara och det är därför jag gör den här skivan”.

Isabella Lundgren – sång
Calle Bagge – piano
Daniel Fredriksson – trummor
Niklas Fernqvist – bas
Daniel Migdal – fiol
Johan Lindström – pedal steel