Bild på Isabella Lundgren  – en hyllning till Bob Dylan

Isabella Lundgren – en hyllning till Bob Dylan

Folkhälsomyndigheten kom igår med följande rekommendation:

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län att:
– Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
–  Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
– Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Därför har vi valt att ställa in båda konserterna med Isabella Lundgren och återkommer så snart vi har ett nytt datum att presentera. 

Ta hand om varandra tills dess! Köpta biljetter återlöses automatiskt till det kort eller swishkonto som användes vid köpet. Övriga köp kan ta lite längre tid men görs så snart det bara går. Frågor hänvisas till info@fasching.se

Isabella Lundgren räknas som en av Sveriges främsta jazzsångerskor. Hennes skiva ”Somehow Life Got in the Way” belönades med OrkesterJournalens Gyllene skivan 2015 och albumet ”Where is Home” blev grammisnominerad 2016. 2015 tilldelades Isabella en jazzkatt som årets musiker under Sveriges Radios Jazzkattengala. Isabella Lundgren är utöver sin musikaliska karriär teologistudent på teologiska högskolan i Stockholm. Med detta djup i hennes konstnärskap och berättande, förenad med gruppens breda musikaliska erfarenhet och riktning, har de något alldeles speciellt att dela med sin publik.

Denna gång kommer de till Fasching med sin nya platta – en hyllning till Bob Dylan. Så här säger Isabella själv om skivan: ”Bob Dylan är, både som människa och musiker, en spännande kombination av traditionalist och innovatör. Allt han har gjort är tydligt sprunget ur det som kommit innan, han hyllar och förvaltar sina idolers arv, och han erkänner ödmjukt att han blivit den han är på grund av alla de som fattat pennan, greppat gitarren och tagit ton innan han gjorde det. Men han har samtidigt aldrig gjort avkall på sin egen individualitet. Så fort någon trott sig ha förstått eller definierat honom, har han gått åt motsatt håll. För att han är rebell? För att han är barnslig? För att han inte kan bestämma sig? Nej. För att han är en sökande och fullkomligt orädd människa. Så vill jag också vara och det är därför jag gör den här skivan”.

Isabella Lundgren – sång
Calle Bagge – piano
Daniel Fredriksson – trummor
Niklas Fernqvist – bas
Daniel Migdal – fiol
Johan Lindström – pedal steel