Bild på Vilka regler gäller vid publika evenemang?

Vilka regler gäller vid publika evenemang?

Vi fortsätter att hålla stängt så länge restriktionerna ligger kvar. När vi nu börjar släppa konserter igen gör vi det i linje med rådande restriktioner. Det betyder att vi har släppt lika många biljetter som restriktionerna tillåter och kommer släppa fler ju mer lättnader som görs av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Notera dock att några konserter längre fram i tiden har släppts upp med full kapacitet i samråd med artisten och kan komma att återbetalas om det antalet inte tillåts vid konsertdatumet. Några konserter säljs med förhoppningen att kunna ha stående publik men om inte restriktionerna tillåter detta vid konsertdatumet så kommer vi placera ut köparna sittandes vid bord.

 

Har du frågor? Mejla oss på info@fasching.se

—————–
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller antalet personer i publiken samt en meters avstånd mellan sällskap. Vi vidtar även sanitära åtgärder såsom att sprita bord och allmänna utrymmen mellan konserterna denna kväll för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Vid inställda konserter gäller följande
Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Vi ber om er förståelse för att återbetalningar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Om du inte hittar en konsert som du tidigare har sett ligga i vårt kalendarium så har konserten troligtvis ställts in. Kontakta oss på info@fasching.se om du har frågor!

Konserten flyttad?
Håll koll på biljetten – din köpta biljett gäller till det nya datumet! Håll också utkik i inkorgen, vi kommer kontakta dig med mer information kring just ditt flyttade evenemang. Vid frågor hänvisar vi till info@fasching.se

Om vi har sålt fler biljetter än vad reglerna tillåter
Många av våra konserter släpptes i januari/februari 2020 då vi alla fortfarande var ovetande om det som skulle ske under vår/sommar/höst. Konserter kan ha flyttats 1, 2 eller till och med 3 gånger med förhoppningen om att reglerna skulle ha ändrats. Det betyder att vi till vissa konserter kan ha sålt fler biljetter än vad Folkhälsomyndighetens regler tillåter. Därför kan vi, i vissa fall, återlösa alla biljetter och kontakta alla köpare för att dessa då får möjlighet att köpa om sina biljetter till en konsert med ett färre antal biljetter tillgängliga. Håll utkik efter mejl från Tickster och från oss med mer information. Har du frågor – kontakta oss på info@fasching.se

Presentkort
pga rådande omständigheter har vi förlängt alla presenkort inköpta 1/8 2019 och framåt med ett år från inköpsdatum.
—————-

Allmänt förebyggande åtgärder mot smitta:
* En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.’

* Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

* Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

* Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

 

Uppdaterat 2021-06-23 kl 10.30