Bild på Information med anledning av coronaviruset

Information med anledning av coronaviruset

Kära vänner

Det har tyvärr blivit helt ohållbart att hålla Fasching öppet mitt i denna rådande kris. De senaste fem dagarna har vi fått fyra av våra konserter inställda och det ser ännu värre ut framöver. Vi tror inte heller att ni besökare vill gå på konsert i dessa tider liksom vi inte heller vill bidra till ökad smittspridning genom att samla folk på en liten yta.

Vi väntar alltjämt på myndigheternas beslut om hur länge begränsningen av folksamlingar på max 50 personer kommer gälla men vi håller det för osannolikt att vi kommer kunna genomföra konserter som vanligt under augusti och eventuellt längre fram på hösten. Vi flyttar därför augustis spelningar till senare datum och flyttar höstens konserter vartefter rekommendationer och beslut kommer från myndigheterna. Vi meddelar köpare om vad som gäller så snart vi beslutat om just den konserten som du har köpt biljetter till.

——-

Covid-19 slår hårt mot många branscher, inte minst mot kultursektorn. Många musiker och arrangörer är hårt pressade och det berör hela den (ibland) osynliga kedjan av tjänster och personal som gör en konsert möjligt – musiker, tekniker, restaurangpersonal, entrépersonal, leverantörer av backline, bryggerier och livsmedelsleverantörer, resebolag, hotell, etc, etc.

Vi känner med alla som berörs och försöker värna om allas framtida arbete och försörjning. Just därför försöker vi att boka om så många konserter som möjligt till ett senare datum, köpta biljetter gäller till de nya datumen.Vi ber om ert tålamod med att vi kanske inte har alla svar nu på en gång för varje enskilt evenemang men håll utkik på vår hemsida, där kommer vi att uppdatera med nya datum. Och även på Facebook såklart.

Om vi inte lyckas hitta ett nytt datum med artisten direkt, arbetar vi tillsammans med vår biljettleverantör Tickster för att du ska få tillbaka dina pengar så fort som möjligt. Eftersom hela branschen befinner sig i samma situation kan återköp ta längre tid än vanligt, det hoppas vi ni har överseende med, vi garanterar dock att alla återköp kommer att göras.

Vi hoppas att detta blåser över fort så att vi snart kan ses på en jazzklubb nära dig igen. Ta hand om er tills vi ses igen!

Fasching

 

Återköp av biljetter
Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. I nuläget ber vi om er förståelse för att det kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Konserten flyttad?
Håll koll på biljetten – din köpta biljett gäller till det nya datumet! Håll också utkik i inkorgen, vi kommer kontakta dig med mer information kring just ditt flyttade evenemang. Vid frågor hänvisar vi till info@fasching.se

Presentkort
pga rådande omständigheter har vi förlängt alla presenkort inköpta 1/8 2019 och framåt med ett år från inköpsdatum.
I vårt kalendarium hittar du alla konserter som har flyttats. Eventuellt kan information ligga på det inställda datumet om vad som gäller för just den konserten.
 
—————-

Allmänt förebyggande åtgärder mot smitta:
* En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.’

* Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

* Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

* Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

 

Uppdaterat 2020-03-18 kl 13.30