Bild på Vilka regler gäller vid publika evenemang?

Vilka regler gäller vid publika evenemang?

För att anpassa oss till de allmänna riktlinjerna kommer Fasching i oktober, och framåt, att tillämpa ny modell för biljettbokningar. Biljettbokningarna gäller enbart sittplatser vid bord och inte per person som tidigare. Du kan välja mellan bord för 4, 2 och 1 person. Vi kommer inte att kunna erbjuda bokningar med medlemsrabatter till Faschings vänner eller FSJ men utlovar en finfin överraskning vid bordet vid uppvisande av ett av ovanstående medlemskort.
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller antalet personer i publiken samt avstånd mellan sällskap. Vi vidtar även sanitära åtgärder såsom att sprita bord och allmänna utrymmen mellan konserterna denna kväll för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

 

Vid inställda konserter gäller följande
Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Vi ber om er förståelse för att återbetalningar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Konserten flyttad?
Håll koll på biljetten – din köpta biljett gäller till det nya datumet! Håll också utkik i inkorgen, vi kommer kontakta dig med mer information kring just ditt flyttade evenemang. Vid frågor hänvisar vi till info@fasching.se

Om vi har sålt fler biljetter än vad reglerna tillåter
Många av våra konserter släpptes i januari/februari 2020 då vi alla fortfarande var ovetande om det som skulle ske under vår/sommar/höst. Konserter kan ha flyttats 1, 2 eller till och med 3 gånger med förhoppningen om att reglerna skulle ha ändrats. Det betyder att vi till vissa konserter kan ha sålt för många biljetter än vad Folkhälsomyndighetens regler tillåter. Därför kan vi, i vissa fall, återlösa alla biljetter och kontakta alla köpare för att dessa då får möjlighet att köpa om sina biljetter till en konsert med ett färre antal biljetter tillgängliga. Håll utkik efter mejl från Tickster och från oss med mer information. Har du frågor – kontakta oss på info@fasching.se

Presentkort
pga rådande omständigheter har vi förlängt alla presenkort inköpta 1/8 2019 och framåt med ett år från inköpsdatum.
I vårt kalendarium hittar du alla konserter som har flyttats. Eventuellt kan information ligga på det inställda datumet om vad som gäller för just den konserten.
 
—————-

Allmänt förebyggande åtgärder mot smitta:
* En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.’

* Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

* Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

* Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

 

Uppdaterat 2020-09-11 kl 10.30