Bild på GET UP Soul Choir

GET UP Soul Choir

’GET UP Soul Choir’ startades 2017 i Stockholm av sångerskan EllyEve (Elin Svensson) och består idag av 8 professionella sångare, alla individuellt aktiva som soloartister, låtskrivare, arrangörer och bakgrundssångare.
Gruppens syfte är att framföra meningsfulla och inspirerande låtar om livets alla nyanser, med en repertoar som sträcker sig från traditionell gospel och R’n’B till dagens soul- och popmusik. GET UP framför både egenskrivet material men också covers i egna arrangemang.

GET UP släpper sin debutsingel ”Get Up Now” i slutet av juni 2021! Låten handlar om att ge hopp trots tunga tider, och att inte sluta drömma och blicka framåt! Låten skrevs efter en uppmaning att skicka in ett bidrag till Melodifestivalen, men blev istället ett startskott och inspiration för ännu mer eget låtskrivande framöver.

GET UP har arrangerat och genomfört ett flertal egna konserter runtom i Stockholm och Skåne. Utöver det har de gjort flera nämnvärda framträdanden, och samarbetat med artister som Zara Larsson, Benjamin Ingrosso, Danny Saucedo, Stephen Simmonds, Lisa Nilsson, Laila Adele, Blacknuss, Janice, Robin Stjernberg, Samuel Ljungblahd, Paul Rey och många fler.

De har också blivit uppmärksammade av internationella artister som Eric Benét, The Clark Sisters, PJ Morton, Donald Lawrence m fl.

Medverkande på Fasching lördag 12/6:

Elin EllyEve Svensson
Therése Heckscher
Janna Yngwe
Julia Bertling Szytek
Norea Sandberg
Simon Lingmerth

Keys: Ted Hector
Bas: Tobias Rydberg
Cajun/percussion: Stella Thors Berefelt

Konserten sänds på Faschings Facebooksida.
Du som tittar kan bidra via swish 123 061 08 24 eller paypal paypal.me/faschingjazz