Bild på FRANSKA TRION

FRANSKA TRION

OBSERVERA ATT TIDIGARE KÖPTA BILJETTER HAR ÅTERBETALATS OCH GÄLLER INTE PÅ DESSA KONSERTER. KONSERTERNA ÄR ENBART TILLGÄNGLIGA FÖR DEM SOM KÖPT NYA BILJETTER.

Sedan starten 2002 är Franska Trion idag ett kultförklarat band som sakta men säkert spelat till sig en allt större publik.
Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den något annat.
Bandet är aktuella med sin nionde skiva Dom Ensammas Planet.

Dom som sett det vet för de oinvigda har bandets liveframträdandena har en intensitet och närvaro som inte liknar något annat.

Det är Sturm und drang och det är Duende. Texterna har ett oerhört driv och forsar fram sorgligt, extatiskt, lysande och ibland ganska komiskt, med hjälp av rytmernas och rimmens magi.

Deras personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.

—–

Franska Trion kommer att göra 3 separata konserter med 50 exklusiva biljetter till vardera konsert.

23/10 kl 20 (dörrar öppnar kl 18)
24/10 kl 16 (dörrar öppnar kl 15)
24/10 kl 20 (dörrar öppnar kl 18)

Du som har biljett till den tidiga konserten på lördagen ombeds lämna ditt bord senast 17.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, vänligen mejla bord@fasching.se

Konserten 24/10 kl 20 streamas även på Faschings Facebooksida, klicka här.