Bild på El Perro del Mar

El Perro del Mar

Konserten med El Perro del Mar flyttas till 24/9. Alla tidigare biljetter har återbetalats. Endast biljetter köpta 23/6 2021 och framåt gäller. Till denna kväll säljs 80 biljetter i dagsläget. Om restriktionerna lättar så kommer de att vara ståplatser men så länge restriktionerna ligger så placeras alla köpare efter de regler som gäller, vilket för tillfället är sittande.

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi från 2005 års debutalbum och framåt märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision.

I år är det faktiskt femton år sedan debutalbumet Look! It’s El Perro del Mar! släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar under hösten. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.