Bild på Blacknuss

Blacknuss

Tyvärr inser vi att det kommer vara omöjligt att få till den fest som är Blacknuss nu i februari och vi har därför flyttat konserterna till juni. Alla biljettköpare kommer få ett mejl från Tickster gällande flytt/återköp. De nya biljetterna till juni släpps efter att alla flyttade biljetter har reglerats, dvs tidigast 2/2. Om du har frågor, eller om du märker att du inte har fått något mejl inom några dagar, hör gärna av dig till support@tickster.com eller till info@fasching.se
Vi är mycket stolta över att få presentera det numera legendariska musikkollektivet Blacknuss återigen på Faschings scen!
Blacknuss uppstod på Fasching 1991 och har sedan dess, under ledning av den energiske trumslagaren och kapellmästaren Martin Jonsson, kommit att bli Sveriges svar på amerikanska The Roots. De har sedan starten varit återkommande på Faschings scen. Nu är de tillbaka på Faschings scen för en helg i februari där det blir alla deras favoriter ur den afroamerikanska musikskatten. Det blir också en hel del eget material förstås, både nytt och gammalt.