Bild på Barnkonsert: Under ett rabarberblad

Barnkonsert: Under ett rabarberblad

Rekommenderas för barn 2-6 år.

En medryckande och innerlig konsert som bjuder in både till eftertanke såväl som skratt, av och med Anja Bigrell och Marcus Holmberg. Denna gång i unikt framförande med helt band! Föreställningen är baserad på tonsättningar av Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn. Barnen är till stor del delaktiga i föreställningen genom sång, dans och ljudhärmande. Under ett rabarberblad är Anja Bigrells hyllade tonsättningar av Lena Sjöberg poesibok för barn med samma namn.
Författaren och illustratören Lena Sjöberg som skrivit poesiboken ”Under ett rabarberblad” har en unik förmåga att fånga barnets perspektiv i sina dikter utan att det på något sätt blir barnsligt. Samma ingång har sångerskan, låtskrivaren och artisten Anja Bigrell till musiken och mötet med barnen. Att med humor och samtidigt på största allvar förmedla de vackra och vemodiga dikterna om förlust och livslust. I mötet mellan Lenas ord och Anjas sång i albumet ”Under ett rabarberblad” uppstår magi för lyssnare i alla åldrar.

”Superkvalitet rätt igenom.” Jan Gradvall, TV4 Nyhetsmorgon
”Att Lena Sjöbergs diktsamling ”Under ett rabarberblad” hamnade i händerna på sångerskan och låtskrivaren Anja Bigrell är en av de bästa saker som hänt svensk barnmusik…” Alexandra Sundqvist, DN

 

Anja Bigrell, sång, gitarr, klaviatur.
Marcus Holmberg, bas
Lars Skoglund, trummor
Cecilia Linné på cello