Bild på Aubrey Logan

Aubrey Logan

Lyxig jazz med stjärnglans när kaxiga trombonisten och sångerskan Aubrey Logan intar Fasching.

Hon har kallats the ”Queen of Sass” – drottningen av kaxighet. Och det är ett sätt att beskriva den amerikanska sångerskan och trombonisten Aubrey Logan. Ett annat sätt är att prata om hennes ”lyxiga” jazz – där allt låter som hämtat ur en storslagen Broadway-kabaret från femtiotalet. Eller så kan man fokusera på hennes utstrålning och konstatera att hon är en stor stjärna som verkligen kan konsten att både inta och äga en scen – samtidigt som hon sprider strålglans längst ut i publiken.

Aubrey Logan är kort sagt en underhållare som ger allt för sin publik. Hennes röstregister är brett, hon är extremt tonsäker och hon ser alltid till att ge det lilla extra – både i de djupa och stillsamma balladerna som i nummer där musiken pulserar och vibrerar av storstadskänsla – som i låten L.A. exempelvis, en storslagen och humoristisk hyllning till den stad där hon bor.

Aubrey Logan spelar både egenkomponerat och många nummer ur den stora amerikanska sångboken, blandat med soulnummer och swing. Hon står för ett musikaliskt scenuttryck som får livet att kännas både soligare och lättare!

Aubrey Logan – trombon, sång
Dave Johnstone – trummor
Rayko Leon – keyboard
Lorenzo Bassignani – bas
Verushka George – kör
Kat Deal – kör