Bild på Anomalie

Anomalie

Stilmässigt landar Anomalie i gränslandet mellan r&b, funk och jazz – alltid med en polerat snygg yta. I studio producerar han allt själv, men för att kunna presentera den tekniskt avancerade musiken live tar han hjälp av tre medmusiker. De ser till att det hela tiden vibrerar av liv och nya infallsvinklar.

När musiksajten ThisSongIsSick hyllade Anomalie för den snygga produktionen, det tekniska kunnandet och känslan för melodier rundade de av med orden: if Mozart was a producer, he would be Anomalie”. Och även om det kanske är väl stora ord säger det något om den drivkraft som finns i detta projekt. Missa inte detta musikaliska geni!

För dig som är ett äkta Anomalie-fan erbjuder vi även Meet & Greet med Masterclass!

Support: DIM OUT

Multitalangen Dim Out, eller Christopher Cook som han heter privat, har ofta nämnts som ”den nya vägen för svensk soul”, inte minst av Mats Nileskär från P3 Soul. Men även lovordats av både PSL och Noisey. Chris har tidigare samarbetat med Kristin Amparo och Maskinen.

Enligt Dim Out själv så är projektet något fritt, nyskapande och oidentifierbart. Ljudbilden residerar i gränslandet mellan soul, funk och psykedelisk r&b och indiepop.