Bild på Alice Boman

Alice Boman

Med sin ärliga, avskalade musik som golvat musikskribenter sedan debuten återvänder nu Alice Boman till Fasching och spelar två gig på samma kväll.

I januari släppte Alice Boman sitt hyllade debutalbum ”Dream On”. Recensenterna lovordade den efterlängtade skivan.

”…berörande ljudbild vars främsta syfte är att framhäva lyriken genom en brutal enkelhet som isolerar avsändarens effektivt tårögda stämma”, skrev Andres Lokko i Svenska Dagbladet.
”Det råder inga tvivel om att skivan är högst personlig. Det är berättelser om kärlek och uppbrott, men istället för passion och explosiva känslor hanterar Alice Boman dem med stillhet. Dream On är komplex och stilistisk”, skrev Tina Rosenfink i sin recension i Nöjesguiden.
Alice Boman har tidigare släppt två hyllade EP:s, ”Skisser” 2013, innehållande bland annat låten ”Waiting”, och 2014 års ”EP II”. Hennes musik har även hörts i flera TV-serier som Transparent, Wanderlust, 13 Reasons Why och Gösta. Sedan EP-släppen har hon också släppt enskilda singlar som “Heartbeat”, “Dreams” och “End of Time”.
Senast hon spelade på Fasching var det för utsålda hus. Nu återvänder hon och kör två gig på samma kväll!

Alice Boman kommer att göra 2 separata konserter denna dag

Konsert nr 1
På scen kl 16 (dörrar öppnar kl 15)
Konsert nr 2
På scen kl 20 (dörrar öppnar kl 18)

Du som har biljett till den tidiga konserten på lördagen ombeds lämna ditt bord senast 17.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, eller om du vill sätta ihop två bokningar till ett bord, vänligen mejla bord@fasching.se