Bild på Ali Djeridi Quartet

Ali Djeridi Quartet

Konserten flyttas till 25/9. Köpt biljett gäller. Nu släpper vi upp några exklusiva konserter i september med enbart 50 bokningsbara platser. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.

Trumslagaren och kompositören Ali Djeridi har frilansat som musiker i 35 år som sideman med de allra största musikerna, så det är på tiden att det kommer ut en skiva i eget namn. ”In Ali’s Kitchen” heter Djeridis nya album som släpps på Do Music Records med hans egen kvartett . Titeln är en låt skriven av Lars Jansson som anspelar på platsen i Djeridis hem där de haft kreativa och uppsluppna möten med och symboliserar den inspirerade känsla som infunnit sig under arbetet med inspelningen. Ali har omgivit sig av idel legender: prisade saxofonisten och klarinettisten Krister Andersson är ett av de tyngsta svenska namnen, basisten Palle Danielsson är en internationell legend av stora mått och även pianisten Lars Jansson räknas som en av Sveriges främsta exporter inom jazz. Alla har de var och en satt avtryck i musikhistorien på olika sätt, och denna kväll är det releasekonsert som gäller för ”In Ali’s Kitchen” då de sammanstrålar för att framföra Ali Djeridis fantastiska egenskrivna musik, Lars Janssons underbara kompositioner jämte pärlor från jazzhistoriens stora musiker och kompositörer! Välkomna till en helgjuten jazzkväll med fyra utav de tyngsta namnen inom svensk jazz och passa för guds skull på att skaffa ett ex av den nya skivan!

Krister Andersson, tenorsax/klarinett
Jonas Isaksson, gitarr
Palle Danielsson, bas
Ali Djeridi, trummor

Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, vänligen mejla bord@fasching.se

Konserten streamas även på Faschings Facebooksida, klicka här.