Kök och Bar

  • Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Soppa? Fråga servisen om dagens soppa
Soup? Ask your waiter about tonight’s selection
105 kr

Två små smørrebrød på rågbröd, välj två av fyra alternativ:
Skagen, biff, lax eller blomkål
Two small smørrebrød, open sandwiches, choose two of these four options:
Prawns ”Skagen”, beef, salmon or cauliflower 
135 kr

Portabellocarpaccio med parmesan & tryffelolja
Portabello carpaccio with parmesan cheese & truffle oil 
125 kr

Charkplanka
Platter of charcuteries
135 kr

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Fisk-& skaldjursgryta på rödräka, greenshell mussla & lubbfilé
Serveras med aioli & vitlöksbröd
Fish & seafood casserole with red prawn, green shell mussel & tusk fillet.
Served with aioli and garlic bread
290 kr

Långbakat lammlägg med picklade betor.
Slow cooked lamb shank with pickled beets. 265 kr

Stekt biff med jordärtskockscrème & rotfruktsgratäng.
Sirloin steak with jerusalem artichoke crème & root vegetable gratin.
340 kr

Risotto med svartrot & selleri.
Risotto with black salsify & celery root
175 kr

 

DESSERTER / DESSERTS

Sorbet
Sorbet 
78 kr

Cheesecake
Cheesecake
115 kr

Citronfromage
Lemon fromage
95 kr

Chokladtryffel
Chocolate truffle 
35 kr

Ostplanka
Cheese platter 
135 kr

 

Förändringar kan förekomma beroende på leveranser!