Kök och Bar

Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Soppa? Fråga din servis om kvällens utbud
Soup? Ask your waiter about tonight’s selection 
105 kr

Två små smørrebrød på rågbröd, välj två av fem alternativ:
halloumi/avocado, rostbiff, Matjessill, skagen eller Chèvre/fikon
Two small smørrebrød, open sandwiches, choose two of these five:
halloumi/avocado, roast beef, ”Matjessill” pickled herring, prawns ”Skagen” or Chèvre/fig

135 kr

Rödbetscarpaccio med parmesan, kapris & rostade pinjenötter
Beetroot carpaccio with parmesan cheese, capers & roasted pine nuts
125 kr

Charkplanka
Platter of charcuteries
135 kr

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Rimmad lax med dill- & vitvinsstuvad potatis
Cured salmon with creamed potatoes with white wine & dill
225 kr

Biffsallad med rökta räkor, bacon, krutonger & BBQ-dressing
Beef salad with smoked shrimp, bacon, croutons & BBQ-dressing
195 kr

Majsvårkyckling med västerbottenslungade vårprimörer
Corn-fed spring chicken with vegetables and västerbotten cheese 
255 kr

Fänkålsrisotto med grön sparris & rostade pinjenötter
Risotto with fennel, green asparagus & roasted pine nuts
205 kr

Lammytterfilé med rotfruktsgratäng, rödvinssås & chèvrecrème
Lamb tenderloin with root vegetable gratin, red wine sauce & chèvre creme
310 kr

Rotsaksgryta med linser & rödvin
Root vegetable stew with lentils & red wine 
180 kr

DESSERTER / DESSERTS

Sorbet
Sorbet
78 kr

Chokladtryffel
Chocolate truffle 
35 kr

Rabarberpaj
Rhubarb pie
115 kr

Ostplanka
Faschings favourite selection of cheeses
135 kr