Kök och Bar

Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Soppa? Fråga din servis om kvällens utbud
Soup? Ask your waiter about tonight’s selection 
105 kr

Chèvre Chaud
Chèvre Chaud
135 kr

Två små smørrebrød på rågbröd, välj två av fyra alternativ:
avocado, matjesill, kallrökt lax eller skagen
Two small smørrebrød, open sandwiches, choose two out of these five:
 avocado, ”Matjesill” pickled herring, Cold smoked salmon or
prawns ”Skagen” 
135 kr

Rödbetscarpaccio med parmesan, kapris och
rostade pinjenötter
Beetroot carpaccio with parmesan cheese, capers
& toasted pine nuts
125 kr

Charkplanka
Platter of charcuteries
135 kr

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Långbakad fläsksida med ciderkokt surkål, picklade betor
och senap
Slow roasted pork belly with sauerkraut in cider, pickled beets
& mustard
225 kr

Rödvinsbrässerad oxkind Bourguignon med potatispuré
Red wine braised ox cheek Bourguignon with potato purée
255 kr

Fisk-& skaldjursgryta med rödräka, greenshell mussla, lax & torsk.
serveras med aioli & vitlöksbröd
Fish & seafood casserole on red prawn, green shell mussel,
salmon & cod. Served with aioli & garlic bread
290 kr

Helstekt biff med rotfruktskaka, rödvinssås & jordärtskockspuré
Sirloin with root vegetable gratin, red wine sauce
& jerusalem artichoke purée
325 kr

Vegetariskt? Fråga din servis om kvällens rätt
Vegetarian? Ask your waiter about tonight’s selection
180 kr

DESSERTER / DESSERTS

Sorbet
Sorbet
78 kr

Chokladtryffel
Chocolate truffle 
35 kr

Marscarponecrème med mandel på digestive
 Marscarpone crème with almond
on graham cracker crust
95 kr

Ostplanka
Faschings favourite selection of cheeses
135 kr