Kök och Bar

Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Soppa? Fråga servisen om dagens soppa
Soup? Ask your waiter about tonight’s selection
105 kr

Två små smørrebrød på rågbröd, välj två av tre alternativ:
Skagen, kronärtskocka/fetaost eller chèvre/fikon
Two small smørrebrød, open sandwiches, choose two of these three options:
Prawns ”Skagen”, artichoke/feta or chèvre/fig
135 kr

Rödbetscarpaccio med parmesan, kapris & rostade pinjenötter
Beetroot carpaccio with parmesan cheese, capers & roasted pine nuts
125 kr

Charkplanka
Platter of charcuteries
135 kr

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Fisk-& skaldjursgryta på rödräka, greenshell mussla & lubbfilé
Serveras med aioli & vitlöksbröd
Fish & seafood casserole with red prawn, green shell mussel & tusk fillet.
Served with aioli and garlic bread
290 kr

Lammytterfilé med chèvrecrème & rotfruktsgratäng
Lamb fillet with chèvre crème and root vegetable gratin
340 kr

Rödvinsbrässerad oxkind Bourguignon (Champinjoner, bacon & smålök)
Red wine braised ox cheek Bourguignon (Champignon, bacon & pearl onions)
265 kr

Vegetarisk Bourguignon
Vegetarian Bourguignon
165 kr

DESSERTER / DESSERTS

Sorbet
Sorbet 
78 kr

Cheesecake
Cheesecake
115 kr

Äppelpaj
Apple pie
95 kr

Chokladtryffel
Chocolate truffle 
35 kr

Ostplanka
Cheese platter 
135 kr