CEU - UTSÅLT

 

Maria do Céu Whitaker Pocas – eller CéU som hon kallar sig som artist – kommer från São Paolo. En stad som blivit känd som Brasiliens centrum för electronica och mer experimentell musik. På sina två senaste album visade CéU att hon inte var främmande för varken det elektroniska soundet eller det mer experimentella tillvägagångsättet. På skivorna mixar hon traditionella sambarytmer med triphop och andra influenser.

Över musiken sjunger hon svalt, men inbjudande om hjärta och smärta: om livet helt enkelt. Hennes nyskapande sound och hennes personliga texter har gjort henne mycket populär hemma i Brasilien – och nu har hon börjat etablera sig i andra länder på allvar. Nu är det dags för Sverige! Konserten presenteras i samarbete med RFoD - Riksförbundet för Folkmusik & Dans och Stallet - Världens Musik.


PUBLICERAD: 20170629
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 3/11 2017
UTSÅLT

Du vill jättegärna gå på konsert, men det är utsålt. Vad göra? Jo, det bra att "efterlysa” biljetter, exempelvis på Facebook - via Faschings officiella Facebooksida. Har du tur finns det någon som har en biljett över och vill sälja den till dig.

På resale.tickster.com kan ni avsluta affären på ett säkert sätt.

www.facebook.com/jazzclubfasching

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Föreningen Sveriges Jazzmusiker