Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).
Har du allergier eller frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se
MENU
FÖRRÄTTER / STARTERS
Lätthalstrad hälleflundra med salsa verde, aioli på confiterad vitlök och surdegscrunch | 195 kr
Lightly seared halibut with salsa verde, aioli on garlic confit and sourdough | 195 kr
Inkokt rotselleri med hasselnötter, brynt smör, äggcrème och fårost | 185 kr
Poached celeriac with hazelnuts, browned butter, egg cream and goat cheese | 185 kr
Charkplanka | 175 kr
Charcuterie board | 175 kr
Dagens soppa hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
Råbiff på hällhalstrad biff, sobrasadamajonnäs, rökt cheddar, basilika och rökt Malabarpeppar | 195 kr
Steak tartare of lightly grilled beef, sobrasada mayo, smoked cheddar, basil and smoked Malabar pepper | 195 kr
VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Säsongens fångst från havet med musslor, nudda, svart citron, rökt grädde och potatis | 345 kr
Catch of the season from the sea with mussels, nduja, black lemon, smoked cream and potatoes | 345 kr
Helstekt biff med tryffelsmör, rökta betor, friterad kapris och rödvinssky med örtrostad potatis | 325 kr
Whole roast sirloin of beef with truffle butter, smoked beetroots, fried capers, and red wine sauce with roasted potatoes | 325 kr
Risotto med grillad paprika, kronärtskocka, parmesan, marconamandel, mynta och sherry vinaigrette | 265 kr
Risotto with grilled pepper, artichoke, parmesan, marcona almond, mint and sherry vinaigrette | 265 kr
Nattbakat hörev med rödvinsbarbequesaås, dillpicklad gurka och tryffelmac’n cheese | 295 kr
Over night baked chuck roll with red wine barbeque sauce, dill pickled cucumber and truffle mac’n cheese | 295 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Fattiga riddare, med calvadosflamberade äpplen, vaniljgrädde och kanel | 145 kr
French toast with apples flambéed in calvados, vanilla cream and cinnamon | 145 kr
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr
Dagens sorbet eller glass | 95 kr
Sorbet or ice cream of the day | 95 kr
Konsertmeny
Preorder our concert menu when you buy your tickets and save 10%
MARS & APRIL
Lätthalstrad hälleflundra med salsa verde, aioli på confiterad vitlök och surdegscrunch
Lightly seared halibut with salsa verde, aioli on garlic confit and sourdough
–
Helgrillad entrecôte med majscrème, het tomatsallad, rödvinssky och rökt märg med rostade potatis
Whole roast of veal entrecôte with maize cream, hot tomato salad, red wine sauce and smoked marrow
Eller / or
Säsongens fångst från havet med musslor, nudda, svart citron, rökt grädde och potatis
Catch of the season from the sea with mussels, nduja, black lemon, smoked cream and potatoes
VEGETARISK MENY / VEGETARIAN MENU
Inkokt rotselleri med hasslenötter, brynt smör, äggcrème och fårost
Poached celeriac with hazelnuts, browned butter, egg cream and goats cheese
–
Risotto med grillad paprika, kronärtskocka, parmesan, marconamandel, mynta och sherry vinaigrette
Risotto with grilled pepper, artichoke, parmesan, marcona almond, mint and sherry vinaigrette
Förändringar kan förekomma beroende på leveranser!