DSC06005-Edit_2400px_©Miki.Anagrius

PROGRAM I FOAJÉBAREN:

 

 

 

25/5 – To The Rescue

Klubb To The Rescue; Iida Hellström och Clara Nilsson, kommer att spela alla låtar som ni inte vet om att ni redan älskar förrän ni kommer att påminnas om det, från dj- båset, denna kväll. En mix av allt från 60s till nutid- jazzigt till skramligt- ledset till glatt. De har spelat lite överallt i stan de senaste åren, men detta blir första gången på Fasching- och deras pepp är enorm!

 

26/5 – The BREAKdown

DJ Ivan är känd för sina genreöverskridande stämningsskapande från London till Stockholm. Liveinslag är hjärtat av The BREAKdown, där nya artister uppträder vid varje tillfälle – sångare, poeter och musiker!

 

2/6 – Abel & John

Med organiska, inspelade bakgrunder framför de sina egna verk och en mix av väl utvalda favoritlåtar i en minst sagt annorlunda liveakt.

 

3/6 – High Life

High Life är Dj-duon som du kan höra regelbundet i Musikguiden i P3 när de ritar om den musikaliska världskartan och visar att grym dansmusik inte enbart kommer från Berlin eller New York utan likaså från Buenos Aires, Luanda och Kinshasa. I centrum står musiken och dansglädjen istället för stilar eller format. 

 

16/6 – Abel & John

Med organiska, inspelade bakgrunder framför de sina egna verk och en mix av väl utvalda favoritlåtar i en minst sagt annorlunda liveakt.

 

FOAJÉBAREN

DSC06019-Edit_2400px_©Miki.Anagrius

I skön atmosfär kan du möta mer intima grupper och klubbar i Faschings nya foajébar. Fri entré till Foajébaren hela kvällen!

Foajébaren öppnar: 17:00
Klubb: ca 19:00-00:00