DSC06005-Edit_2400px_©Miki.Anagrius

PROGRAM I FOAJÉBAREN:

 

 

23/3 – Repeat Until Death + Fire!

Repeat Until Death är ett oberoende skivbolag. Skivbolagsdirektör Mariam Wallentin bjuder in gäster och vänner att spela repeteratilldöden-musik tillsammans med henne, och denna kväll står inga mindre än free-power trion FIRE! (Mats Gustafsson, Andreas Werliin & Johan Berthling) bakom skivspelarna. Varmt välkomna ner i djupet.

 

24/3 – Abel & John

Med organiska, inspelade bakgrunder framför de sina egna verk och en mix av väl utvalda favoritlåtar i en minst sagt annorlunda liveakt.

 

29/3 – John Chantler & Carina Thorén

DJ-duon John & Carina fyller en kväll med med en varierad mix av musik från skör elektronik, etnografiska fältinspeliningar till tidig frijazz och rytmisk minimalism.

 

30/3 – Reine Fiske & Agnieszka Lewalski

Reine Fiske är musiker, skivsamlare och delvis dokumentatör av den svenska psykedelia- och undergroundmusikvågen under 60-70-talet. Agnieszka Lewalski är ljuddesigner som jobbar med filmljud och fältinspelningar. 

 

5/4 – Shida Shahabi & Elias Krantz

Shida Shahabi är en flitigt anlitad musiker och komponerar även musik för film, teater och dans. Elias Krantz släppte under hösten sin tredje soloskiva ”Lifelines” och gör även musikprogram för Kalejdoskop i P2. Duon bjuder här på en musikalisk irrfärd ett par varv runt jorden via månen och tillbaka: musik från bland annat Mali, Japan, Indien och outer space.

 

6/4 – Christian Gabel

Christian Gabel är musiker och producent – medlem i Bob hund och gör på egen hand musik under sitt egna namn samt aliaset 1900. Det är lika sannolikt att det kommer spelas gammal brusig folkmusik från 20-talet som experimentell hip-hop från 90-talet, 60-tals rock från Angola eller amerikansk synthjazz från 70-talet, minimalistisk techno från 2010-talet eller indisk house från 80-talet. 

 

13/4 – High Life

High Life är Dj-duon som du kan höra regelbundet i Musikguiden i P3 när de ritar om den musikaliska världskartan och visar att grym dansmusik inte enbart kommer från Berlin eller New York utan likaså från Buenos Aires, Luanda och Kinshasa. I centrum står musiken och dansglädjen istället för stilar eller format. Missa inte när de förvandlar Fasching till en gungande och glittrande oas.

 

19/4 – Kool DJ Dust

DJ Kool Dust är en skivsamlare av rang samt producent och en av pionjärerna inom musikstilen Skweee. DJ-at allt från hiphop till jazz, reggae, techno, soul, disco och punk sedan sent 90-tal.

 

 

FOAJÉBAREN

DSC06019-Edit_2400px_©Miki.Anagrius

I skön atmosfär kan du möta mer intima grupper och klubbar i Faschings nya foajébar. Fri entré till Foajébaren hela kvällen!

Foajébaren öppnar: 17:00
Klubb: ca 19:00-00:00