Personuppgiftspolicy

Vi värnar om din personliga integritet. Därför vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter.  

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.  Läs mer om GDPR på Datainspektionens hemsida.
En viktig del i GDPR är samtycke. Samtycke betyder att vi måste få ditt godkännande innan vi får spara personuppgifter som du valt att dela med oss.
Vi respekterar din integritet och rätten att kontrollera dina egna personuppgifter. Vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför, och vi kommer skydda din information på ett så säkert sätt som möjligt. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till ett annat företag. 

Prenumeration på nyhetsbrev 

När du blir prenumerant på nyhetsbrev från Fasching ger du ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter, epostadress och ditt digitala användarmönster för att anpassa kommunikation och digitala tjänster. Vi sparar data i syfte att skapa relevanta erbjudanden för dig och för att förbättra din användarupplevelse genom hur vi kommunicerar och annonserar till dig.

Vid köp av en biljett till en av våra konserter har du möjlighet att klicka i om du vill ha erbjudanden om liknande evenemang. Detta sker på så sätt att vi sparar din epostadress i listor med just den genre som du köpt biljett till. Eftersom vi på Fasching även arbetar med Stockholm Jazz Festival, kan du även få mejl gällande detta evenemang i de fall vi anser att det är relevant och intressant för dig.

Fasching ansvarar alltid för dina personuppgifter men skickar våra nyhetsbrev via en leverantör som heter Meltwater. När du prenumererar på våra nyhetsbrev samtycker du till att Meltwater lagrar din epostadress. 

Avsluta prenumeration

Väljer du att prenumerera på nyhetsbrev från Fasching kommer vi spara dina uppgifter och skicka information till dig tills du själv väljer att avsluta din prenumeration. Du kan när som helst avsluta prenumerationen via länken avprenumerera som du alltid hittar i nyhetsbreven från oss.

Om du väljer att avprenumerera från ett sorts mejl från oss kommer dina uppgifter automatiskt att tas bort från alla eventuella listor som din epostadress har hamnat i.

Du kan också när som helst kontakta oss och be oss ta bort uppgifter vi sparat.
Kontakt: info@fasching.se

Övrigt

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn, kontaktuppgifter och köphistorik. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor. Mejla oss på info@fasching.se

Du som kund hos Fasching har rätt att dra tillbaka ditt samtycke till att få information från oss och du har även rätt att bli glömd i våra register. Vi hjälper dig gärna med detta, mejla oss på info@fasching.se

Eftersom alla köp hos oss går via vår biljettleverantör Tickster finns den informationen som vi tar ut om dig även lagrad hos Tickster. Vi kan hjälpa dig om du har frågor gällande:

  • Om du skulle vilja ha ett registerutdrag på dina uppgifter.
  • Om du vill ta tillbaka ditt samtycke om marknadsföring.
  • Om du vill dra tillbaka ditt samtycke gällande personuppgiftshantering, om du vill att behandlingen ska begränsas eller om du önskar bli raderad.
  • Om du vill rätta dina personuppgifter hos Tickster.

Mejla oss på info@fasching.se så hjälper vi dig!