VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Ugnsbakad skreirygg med crème double, sherry, rökt forellrom, smörslungad
potatis och basilika| 325 kr
Oven baked fillet of arctic cod with crème double, sherry, smoked trout roe, buttered boiled potatoes and basil | 325 kr
Ryggbiff med dijonnaise, tryffelsky, friterad kapris, karamelliserad rödlök och
rostad potatis| 345 kr
Sirloin steak with dijonnaise, truffle sauce, fried capers, caramelised red onion and roasted potatoes | 345 kr
Bourgignon på kastanjechampinjon, rökt rotselleri, pärllök, rödvin och vinter- tryffel| 265 kr
Forest mushroom bourgignon with smoked celeriac and pearl onions, red wine and winter truffle| 265 kr
Nattbrässerat lammlägg med ragu på zucchini, leccino-oliver och lätt soltorkad- tomat med rökt yoghurt, chorizocrunch och rostad potatis| 285 kr
Overnight braised lamb shank with a zucchini, leccino olives and lightly sundried tomato ragu with smoked yoghurt | 285 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Hallonmousse, bakad choklad och saltkaramellsås med brynt smör | 145 kr
Raspberry mousse, baked chocolate and salty caramel sauce made with browned butter
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr