Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio

Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor, född och uppvuxen i Malmö med polska rötter. Hon har en enastående känsla för jazzens idiom med en underbar spontanitet, humor och glimten i ögat. Oavsett vilka utmaningar hon ges antar hon sig dem alltid med ödmjukhet och närvaro.


Martin Sjöstedt är en av landets unika  musiker och arrangörer som besitter som en av få sina två instrument piano och bas i högsta klass.
2013 inledde Vivian sitt samarbete med Martin och hans trio och sedan dess har de jobbat ihop regelbundet och tillsammans skapat en  annorlunda en spännande jazzupplevelse med vackra och fantasifulla arrangemang skrivna av Martin. Trion backar upp Vivians sång på ett ytterst elegant, dynamiskt och följsamt sätt och hejdlöst ger de sig ut i en modernare ljudbild som i sin tur skapar en intressant fusion i dagens jazz.

Kvartetten har mellan 2014 och 2017 spelat in två skivor, Curiosity och Ella Lives som består av en samling originalkompositioner samt en hyllning till Ella Fitzgerald som är en av Vivians största förebilder.
Vivian och Martin Sjöstedt Trio bjuder denna kvällen på musik från dessa två album och publiken kan även förvänta sig några hemliga gäster på scen.

Vivian Buczek-vokal
Martin Sjöstedt- piano
Niklas Fernqvist- bas
Johan Löfcrantz Ramsay  - trummor


PUBLICERAD: 20180614
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 24/8 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Faschings Vänner