Vanessa Haynes

 

Ända sedan 1979 har kollektivet Incognito varit en kraft att räkna med inom brittisk jazz och funk. Så länge har inte Vanessa Haynes medverkat – men hon har definitivt gjort avtryck i bandets historia och är idag en av bandets fasta samarbetspartners.

Tidigare i år gav denna starka soulröst ut sitt första soloalbum. Det är med det albumet i ryggen som hon nu ger sig ut på egen turné runt om i Norden. Gigget på Fasching avslutar en turné där hon uppträder med sitt solomaterial. Men det är inte hela sanningen. Hon passar också på att bjuda på material från kommande skivan, blandat med några Incognito-nummer och andra klassiker som hon älskar att sjunga.

Vanessa Haynes har tidigare uppträtt med artister som Van Morrison, Chaka Khan och Billy Ocean. Hon är van att stå på scen och bjuder på stark utstrålning, säker frasering och musik som hämtar näring från både jazz, funk och soul. Hon ackompanjeras av ett säkert gäng musiker under ledning av trummisen Kari Paavola.

Vanessa Haynes – sång
Tom O'Grady – klaviatur
Kari Paavola – trummor
Markku Kanerva – gitarr
Tapio Backlund – bas


PUBLICERAD: 20171110
Lördag 3/2 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 250/200/120 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Föreningen Sveriges Jazzmusiker