The Posies

Senaste albumet ”Solid States” lät bättre för varje lyssning skrev Gaffas recensent och gav skivan 4/6 i betyg. Det var två år sedan och albumsläppet markerade en nystart för The Posies – som börjat och slutat flera gånger under sin trettioåriga karriär. När de nu kommer till Stockholm är det med kärnduon intakt. Det mest snurrar nämligen kring Jon Auer & Ken Stringfellow, de båda highschoolkompisarna som en gång i tiden grundade The Posies och vars stämsång blivit bandets kanske starkaste varumärke.


Faktum är att bandet nu ger ut stora delar av sin skivkatalog på nytt – för att fira trettio år som band. Och då som nu är det fortfarande gitarrbaserad, riffigt popig rock som gäller. Deras största hit någonsin – Dream All Day – är fortfarande en given livepärla som blandar körsång, poprefräng och ett frenetiskt rockdriv. Att sedan Auer och Stringfellow brukar bjuda på oväntade covers och allmän galenskap när de spelar live gör väl inget sämre?

Support: Jonna Tarland (FIN)

www.jonnatarland.com


PUBLICERAD: 20180323
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Onsdag 7/11 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 foajébaren