Phone tracker

The Field

Debutskivan From Here We Go Sublime hyllades stort för sitt egensinniga, loopbaserade sound. Och det är ett sound som Axel Willner målmedvetet mejslat vidare på. På skiva efter skiva har han byggt vidare på sitt unika uttryck – till kritikernas och publikens jubel.

Även på 2018 års Infinite Moment handlar det om loopar och repetition. Men en av de saker som gör honom så unik är att han alltid tar sin ljudbild vidare. Nöjesguidens Sara Berg underströk just detta i sin recension av skivan: ” det är svårt att tröttna på ljudbilden, den håller in i det oändliga och låter en upptäcka nya nyanser efter hand”. Det är i detaljerna styrkan ligger. För även om det handlar om en stadig 4/4-rytm väver Axel Willner in referenser till både pop och rock – mitt i de mest ambienta technolåtarna.

Sedan många år bor Axel Willner i Berlin. När han nu återvänder till sin forna hemstad är det med det starkaste materialet hittills i karriären. Efter att ha turnerat runt i hela världen är The Field live en minst sagt väloljad maskin som för något år sedan fick Spins recensent att gå i taket. Han skrev att Axel Willner praktiskt taget ”fick hela publiken att lyfta, eller levitera” under sin New York-spelning. Räkna med att flyga alltså. Och att dansa.

 

 

 


PUBLICERAD: 20181221
Lördag 2/3 2019

VI ÖPPNAR: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 250 kr + serv.avg.
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150