Tassos Spiliotopoulos Quartet feat. Jonas Knutsson

Den grekiske gitarristen Tassos Spiliotopoulos har skapat sig ett namn som en av de mest spännande nya rösterna på världens jazzscener.  Spiliotopoulos har beskrivits som en musiker som tillför något nytt till jazzen med sina melodiska kompositioner och sitt energiska, nervkittlande gitarrspel. 

Under sina tolv år i London har han samarbetat med några av Storbritanniens mest hyllade jazzmusiker och medverkat i en mängd kritikerrosade album.  Samtidigt har Spiliotopoulos upprätthållit ett hektiskt turnéschema och presenterat sin blandning av modern jazz, grekisk folkmusik, flamenco, blues och fusion i över femton länder i Europa, USA och Asien. 

Spiliotopoulos har gett ut tre verk i sitt eget namn, det senaste, ’In The North’ blev på sätt och vis hans första samarbete med svenska musiker.

Nu möter Spiliotopoulos den svenske prisbelönade saxofonisten Jonas Knutsson och de ’musikaliska gnistorna’ flyger.  Verk av båda kompositörerna presenteras på ett nytt och spännande sätt.
Med två lirare i världsklass förvandlas Faschings scen denna kväll till en topparena för nyskapande och internationell jazz.


Jonas Knutsson - Saxofon 
Tassos Spiliotopoulos - Gitarr
Robert Erlandsson - Bas
Fredrik Rundqvist - Trummor


PUBLICERAD: 20181122
Torsdag 24/1 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 220/170/100 kr + service
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150