Stockholm Voices

 

OBS! Konserten med Stockholm Voices är tyvärr inställd pga sjukdom. Köpta biljetter kommer att återbetalas av ditt biljettombud.

Precisionsslipad stämsång med fyra personliga röster som tillsammans skapar ett unikt sound. Stockholm Voices är en vokaljazzkvartett som tillsammans med sitt band har fångat den svenska jazzpubliken sedan debutturnén våren 2014. Med utsålda konserter, radioinspelningar och lysande recensioner har de blivit en eftertraktad och uppskattad grupp bland de svenska jazzklubbarna och festivalerna. Nu spelar de äntligen igen på hemmaplan!

Gruppens musik bygger på en stark tradition av stämsång inom jazzgenren. Debutskivan ”Come Rain or Come Shine” är en hyllning till Monica Zetterlund och Bill Evans skiva “Waltz For Debby”. På konserterna framförs musik från skivan tillsammans med andra favoriter ur The American Songbook. Gruppen förbereder ny skiva och nytt material och Faschingpubliken kan även se fram emot ett och annat uruppförande. 

- Med Stockholm Voices slår jazzen ut i full blom. Med sin utsökta röstbehandling och sitt artisteri på hög nivå blev det total succé för Stockholm Voices vid jazzkonserten i Blå salongen. Den relativt nybildade sångkvartetten turnerar flitigt och håller på att lägga den svenska jazzpubliken för sina fötter. Det är bara att kapitulera inför dessa formidabla röster och den fint integrerade grupp med fyra instrumentalister som bidrar till det lyckade resultatet. (Norra Skåne)
 

Gunilla Törnfeldt - sopran, arrangemang & konstnärlig ledare 
Maria Winther - alt
Alexander Lövmark - tenor
Jakob Sollevi - baryton
Klas Lindquist - altsaxofon
Mikael Skoglund - piano & arrangemang 
Svante Söderqvist - kontrabas
Calle Rasmusson - trummor


PUBLICERAD: 20171122
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Torsdag 18/1 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Föreningen Sveriges Jazzmusiker Följ oss på Facebook! 280x150