Stacey Kent - utsålt

 

Stacey Kent är en av Faschings stora publikfavoriter. Vid tidigare besök har hon trollbundit oss med eleganta tolkningar av de amerikanska, brasilianska och franska klassikerna. Med sin tidlösa röst, klockrena tajming och känsliga frasering har hon inte bara vunnit publik i Stockholm, utan över hela världen. Tidigare har hon även samarbetat med årets Nobelpristagare i litteratur Kazuo Ishiguro - som skrivit text till flera av Stacey Kents låtar.

När hon nu kommer tillbaka gör hon det med sitt mest ambitiösa material någonsin; I Know I Dream: The Orchestral Sessions är en skiva inspelad med full orkester som arrangerats av Tommy Laurence – och med en ambitiös blandning av Bossa Nova-klassiker, franska chansons och american standards-sånger såväl som nyskrivet material, signerat Stacey Kents make, bandkollega och producent för albumet: Jim Tomlinson.

Det kommer att bli en kväll att minnas.

Stacey Kent – sång
Jim Tomlinson – saxofoner, flöjt
Graham Harvey – piano, rhodes
Jeremy Brown – bas
Josh Morrison – trummor


PUBLICERAD: 20171206
Onsdag 2/5 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 390/340/250 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet