Simon Phillips with Protocol IV - UTSÅLT

 

Som live- och studiotrummis har Simon Phillips en imponerande meritlista. Tillsammans med nya bandet Protocol IV skapar han perfektionistisk fusion med inslag av rock och jazz.

År 2003 valdes Simon Phillips in i Modern Drummer Hall of Fame. Inte så konstigt, med tanke på att han varit fast medlem i Toto, trummat live eller i studio med band och artister som The Who, Mike Oldfield, Brian Eno, Judas Priest och Jeff Beck. För sitt album Protocol II tog han emot pris för 2015 års bästa instrumentella jazzalbum vid Independent Music Awards.

Nu har Simon Phillips samlat ett nytt band kring sig: Protocol IV. Med sig har han suveräna musikerna Otmaro Ruiz (pianisten som bland annat samarbetat med John McLaughlin), gitarristen Greg Howe och basisten Ernest Tibbs (som gick ut Bass Institute of Technology 1989).

Tillsammans skapar de perfektionistisk fusion som lånar från både rock och jazz. Svängigt och exakt – och makalöst bra live!

Simon Phillips – trummor
Greg Howe – gitarr
Ernest Tibbs – bas
Otmaro Ruiz – klaviatur 


PUBLICERAD: 20170621
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Söndag 19/11 2017
UTSÅLT

Du vill jättegärna gå på konsert, men det är utsålt. Vad göra? Jo, det bra att "efterlysa” biljetter, exempelvis på Facebook - via Faschings officiella Facebooksida. Har du tur finns det någon som har en biljett över och vill sälja den till dig.

På resale.tickster.com kan ni avsluta affären på ett säkert sätt.

www.facebook.com/jazzclubfasching

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner Presentkort - 280x150