ROY AYERS 

 

Han tycks äga en aldrig sinande förmåga att sammanfoga virtuositet och melodikänsla med jazz, funk och smooth. Roy Ayers är helt klart en av vår tids allra största r&b-artister! 

Vokalisten och vibrafonisten Roy Ayers är en av de mest respekterade och älskade jazz/r&b-artisterna i musikvärlden. Från stilbildande jazzmusiker på 60-talet och framgångsrik r&b-artist på 70- och 80-talen till den efterfrågade ikon han är idag.

Hitlåtar som "Everybody Loves the Sunshine", "Searchin'" och "Running Away" har samplats av DJäs världen över och Ayers musik hörs bland annat i låtar av Mary J Blige, Erykah Badu, 50 Cent, Tupac och Ice Cube! Ayers har också spelat in musik tillsammans med namn som Talib Kweli (producerat av Kanye West) och Will Downing.


PUBLICERAD: 20170620
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Torsdag 10/8 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Föreningen Sveriges Jazzmusiker Faschings Vänner