Rejjie Snow

När han inte turnerar jorden runt som supportact till Madonna, Flying Lotus eller Kendrick Lamar spelar han för utsålda hus i London, Paris och Milano. Nu är det äntligen Sveriges tur när Rejjie Snow kommer till Fasching den 11 april.

Född och uppvuxen i Dublin åkte han till USA på ett fotbollsstipendium och valde där att hoppa av studierna för att satsa på musiken och att flytta till LA.

Hans första mixtape Rejovich nådde över 6 miljoner lyssningar och puttade ner Kanye från förstaplatsen på iTunes hiphop-lista. Två år senare kom hans debutsingel All Around The World, där även Lily-Rose Depp medverkade. Debutsingeln följdes därefter av Blakkst Skn där även Rae Morris medverkar och som är producerad av Kaytranada på skivbolaget Hometown.


PUBLICERAD: 20161130
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Tisdag 11/4 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150