RaFa Orchestra

 

Just hemkomna från Japanturné gör RaFa Orchestra debut på Fasching med sin själfulla, djupa house och svängiga latinsoul - under ledning av DJn och producenten Rasmus Faber.

Rasmus Faber har serverat världens dansgolv med dansant, musikalisk housemusik sen tidigt 2000-tal. RaFa Orchestra är visionen om att ta det levande klubbsoundet vidare för att framföra det live. Bandets medlemmar har tillsammans med Faber skapat musiken i studion - och på livescenen ges den musikaliska visionen fullt utrymme.

Melinda De Lange, Melo och Thomas Eby är bandets tre sångare som tillsammans levererar en energisk mix av soul, latin och house. RaFa Orchestra har turnerat världen över och detta är första spelningen i Sverige på ett par år. Missa inte detta!


Melinda De Lange - sång
Nils ’Melo’ Tull - sång, keys
Thomas De Paula Eby - sång, percussion
Rasmus Faber - keys
Emmanuel Hailemariam - gitarr
Carl Björsell - gitarr
Joachim ’Mad Midget’ Otterbjörk - bas
Harry Wallin - trummor


PUBLICERAD: 20170926
Fredag 24/11 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 19:00
På scen ca: 21:00
Pris: 200 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150