Räfvens Julfest

 

Räfven bjuder in till alternativ jul i kärlekens och mångfaldens tecken! Med dans och sväng samlas vi kring julens budskap om öppenhet, kärlek och gemenskap.

Bandet Räfven bildades i Göteborg 2003. De har under sina fjorton år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som ett av Sveriges mest oemotståndliga liveband. Under de senaste åren har deras hämningslösa folkpunk även vunnit stor publik internationellt. Räfven är gränslösa - precis som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter.

Bandet bjuder på punkigt klubbgig och stökigt svängande dansmusik, vars primära syfte är att vitalisera och stärka kampen för medmänsklighet och kärlek. Publikkontakt och spelglädje står alltid i centrum när Räfven spelar sin säregna blandning av balkan beats, gypsy punk och kurbitsklezmer som denna kväll går i julens tecken.


PUBLICERAD: 20170930
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Lördag 2/12 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150