Pascal

 

Pascal är viktiga. En punkig rockrevolution mot det bjärta och avmätta. En motståndskraft mot det välgödda och förutsägbara. Den där sparken uppåt mot ett etablissemang som mer och mer liknar strömlinjeformad idioti. Det blir extra påtagligt när du ser trion framför dig på en scen. Ingen pardon. Det kalla och varma mitt i deras egna mörker. Mimmi Skogs bankande bombasm, Manuela De Gouveias pumpande bas som får bröstkorgen att vibrera och Isak Sundströms gitarr som sliter hål på allting. Trion är som ett skenande tåg som aldrig släpper garden. 

Efter tre fullängdsalbum på fyra år (Förbi fabriken, Galgberget och Orkanen närmar sig) samt en split-LP med Mattias Alkberg (Allt det här) började medlemmarna i Pascal istället figurera i andra band och projekt såsom Dödsfest, NEJ och Skriet.

Med sin efterlängtade återkomst visar de var skåpet ska stå. I den legendariska Hansastudion i Berlin spelade de in sitt femte skiva "Revy". Resultat var ett album som hyllades av kritikerna och figurerade på åtskilliga årsbästalistor. Pascal har kompromisslöst och med intigritet sedan debutalbumet försett Sverige med sin patenterade skramliga garagerock.

Ordningen är härmed återställd - PASCAL är tillbaka.


Manuela De Gouveia - sång/bas 
Mimmi Skog - trummor
Isak Sundström - sång/gitarr


PUBLICERAD: 20170323
Torsdag 25/5 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 180 kr
Åldersgräns: 18 år
KLUBBGIG

300_drinks

Denna kväll har vi ingen bordsbokning. Maila eventuella frågor till bord@fasching.se.

Följ oss på Facebook! 280x150